Life

Meghan Markle și Harry, prima apariție publică după izolarea de Covid. Cum au fost fotografiați cei doi

21.08.2020 | 22:10
Meghan Markle si Harry prima aparitie publica dupa izolarea de Covid Cum au fost fotografiati cei doi
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și fostul prinț Harry au ieșit în sfârșit din izolare, iar prima lor apariție publică a atras toate camerele de luat vederi.

Meghan Markle și Harry au ieșit din casă după multe luni de autoizolare

Foștii duci de Sussex nu au putut sta deoparte în această perioadă și au continuat să ajute oamenii aflați în nevoie.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost văzuți la școala primară Dr. Owen Lloyd Knox, unde au echipat cu materiale școlare mai multe familii fără posibilități.

Actrița și nepotul Reginei Elisabeta au petrecut câteva clipe alături de părinți și copii, respectând toate măsurile de siguranță impusă în aceste vremuri, purtând în primul rând masca împotriva virusurilor și bacteriilor.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu se aștepta la prezența lor, iar organizația umanitară cu care au colaborat pentru ajutorarea sărmanilor le-a mulțumit public pe Instagram pentru implicarea de care au dat dovadă.

Actrița și fostul prinț au purtat ținute lejere, unele pe care nu și le permiteau când erau membri ai Casei Regale

„Le mulțumim ducilor de Sussex pentru că s-au unit echipei noastre pentru a ne ajuta cu haine, produse de igienă, alimente și alte lucruri de care au nevoie copiii”, este mesajul de pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Harry și Meghan nu a vrut deloc să epateze, așa că au ales cele mai lejere ținute pe care le-au găsit în dulap, asortându-se perfect.

Meghan a purtat o cămașă albă, iar în partea de jos a optat pentru această acțiune umanitară pentru niște pantaloni scurți gri.

ADVERTISEMENT

În picioare, atât ea cât și soțul ei au purtat încălțăminte sportivă. Harry a fost și el foarte comod, purtând un T-shirt cu guleraș alb și pantaloni scurți negri, o ținută pe care nu și-o permitea pe vremea când o servea pe Regină.

Cei doi nu au vrut să facă declarații pentru presă, rezumându-se doar la dialogul cu cei mai importanți oameni în acea acțiune: copiii și părinții.

meghan markle
Meghan Markle și Harry, alături de copiii nevoiași. Sursa foto: Instagram

 

ADVERTISEMENT