Life

Meghan Markle și Harry, sume fabuloase în conturi de când nu mai sunt duci de Sussex! De unde le vin banii

03.03.2021 | 17:26
Meghan Markle si Harry sume fabuloase in conturi de cand nu mai sunt duci de Sussex De unde le vin banii
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry nu duc lipsă de bani de când au părăsit corabia Reginei Elisabeta a II-a, adică familia Casei Regale Britanice.

Conform presei internaționale, cei doi foști duci de Sussex se bucură de un confort financiar, iar popularitatea lor le dă de mâncare toată viața.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce au decis să renunțe la atribuțiile lor regale, presa a început să se întrebe din ce vor trăi cei doi. Nu mult a durat căci cuplul a găsit repede o nouă sursă de finanțare. Cei doi au încheiat contracte extrem de avantajoase din punct de vedere financiar cu marile companii Netflix și Spotify.

Meghan Markle și Harry, bani de la Netflix și Spotify

Revista spaniolă Lecturas, specializată în casele regale europene, notează în ediția apărută miercuri, 3 martie, că Meghan și Harry n-au plecat din familia Reginei cu buzunarele goale, având niște economii consistente în conturi.

ADVERTISEMENT

Cei doi ar fi plecat cu o economie de patru milioane de euro în Statele Unite ale Americii, iar banii de care dispune Harry sunt în mare parte moștenirea pe care i-a lăsat Prințesa Diana.

Conform calculelor, Harry ar avea 10 milioane de euro în conturi, de aceeași sumă bucurându-se și William ca urmare a divorțului regretatei Diana de Prințul Charles. Cei doi nu au putut intra în posesia banilor până nu au obținut vârsta majoratului.

ADVERTISEMENT

Au dat un avans de 5 milioane pentru casa din Montecito

De cealaltă parte, Meghan Markle contează pe cel puțin 2 milioane de euro bani strânși din cariera ei în televiziune, căci după cum știți deja, soția lui Harry este actriță la bază.

Însă banii pleacă așa cum vin. Aceeași publicație notează faptul că foștii duci de Sussex au trebuit să plătească un avans de 5 milioane de euro pentru casa din Montecito, care valorează în jur de 15 milioane. O altă sumă importantă a fost dată pe reforma Frogmore House.

ADVERTISEMENT

Cei doi depind acum mai mult ca oricând de aparițiile lor televizate, cele mai sigure surse de finanțare fiind cele care provin din contractele ci Netflix și Spotify. N-ar fi exclus să vedem în curând un serial cu cei doi sau chiar un reality-show, lucru care s-a speculat la numai o lună după ce au decis să renunțe la titlurile lor nobiliare.

 

 

ADVERTISEMENT