Life

Meghan Markle și Harry, tot mai criticați din cauza documentarului de pe Netflix. Ce personalitate i-a făcut praf

Un fost lider politic american a dat de pământ cu Meghan Markle și Harry din cauza documentarului celor doi lansat pe Netflix de curând.
22.12.2022 | 12:35
Meghan Markle si Harry tot mai criticati din cauza documentarului de pe Netflix Ce personalitate ia facut praf
Un fost lider politic din SUA șterge pe jos cu Meghan Markle și Harry. Foto: Wikipedia/ Netflix
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry sunt ”bombardați” aproape zilnic cu critici după lansarea controversatului lor documentar de pe Netflix, iar în ultima perioadă sarabandei de păreri nu tocmai favorabile se alături figuri tot mai proeminente.

Fostul președinte al Camerei Reprezentanților din SUA, dur cu Meghan Markle și Harry

Cel mai nou contestatar al cuplului este editorialistul Newt Gingrich, fost președinte al Camerei Reprezentanților din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Politicianul scrie acum pentru pagina web a postului de televiziune pro-republican Fox News. Felul în care i-a catalogat pe foștii duci de Sussex nu are egal.

Acesta a scris despre cei doi că se poartă pueril și că sunt paraleli cu lumea reală. Acestea sunt, de departe, cele mai fine observații, notează cotidianul britanic Daily Star.

ADVERTISEMENT

„Am simțit că urmăresc doi minori care pur și simplu nu au putut să se confrunte cu lumea reală”, a notat Gingrich, spunând că plângerile repetate ale fiului Regelui Charles arată un bărbat incapabil să accepte că fratele lui, William, are întâietate la coroană în cazul în care tatăl său va abdica ori va muri.

„Serialul explică de ce au nevoie de bani”

Newt a mai observat ceva extrem de interesant legat de documentarul celor doi. „Este un pic suspect că acest documentar are atâtea ore de filmare la ei acasă. Asta m-a făcut să mă întreb dacă plănuiseră această extravaganță TV de mai mult timp (n.r.: decât au recunoscut, de fapt).

ADVERTISEMENT

Au existat rapoarte aproape imediat după ce au renunțat la îndatoririle lor regale că au semnat un contract de 100 de milioane de dolari cu Netflix. Bineînțeles, serialul explică de ce au nevoie de acești bani. Ei stau într-o proprietate de 22 de acri în Los Angeles, extrem de bine păzită. Călătoresc cu avioane private, deci toate aceste aspecte ale ”vieții simple” se adună”, a comentat cu destul de multă aciditate editorialistul.

Fostul politician a remarcat, totuși, cât de talentată e Meghan ca actriță, trecând de la scene lacrimogene la seriozitate în unele secvențe ale docu-dramei.

ADVERTISEMENT