Life

Meghan Markle și Prințul Harry, adevăratul motiv al plecării din Familia Regală. Ducesa a dat cărțile pe față

06.03.2021 | 15:23
Meghan Markle si Printul Harry adevaratul motiv al plecarii din Familia Regala Ducesa a dat cartile pe fata
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit adevăratul motiv legat de plecarea lor din Familia Regală, în cadrul unui interviu cu Oprah Winfrey. Actrița a dat de înțeles că ar fi vrut ca acest lucru să se întâmple înainte de căsătorie. 

Din moment ce acum este liberă să ofere declarații publice fără influența Familiei Regale, Meghan Markle a spus că este pregătită să vorbească. În urmă cu trei ani, celebra jurnalistă americană a mai invitat-o pe Ducesă la un interviu, însă nu a fost posibil.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și soția sa urmează să devină părinți pentru a doua oară și încă nu au dezvăluit detalii despre sexul bebelușului care se va naște vara aceasta.

Meghan Markle și Prințul Harry, adevăratul motiv al plecării din Familia Regală

Meghan Markle ar fi anunțat de mai mult timp intenția ei de a se desprinde de Familia Regală, chiar înainte de căsătorie, după cum au afirmat experții roiali. Actrița i-a spus realizatoarei TV Oprah Winfrey că nu ar fi putut purta acest interviu în urmă cu câțiva ani, atunci când a mai fost chemată, informează Daily Star.

ADVERTISEMENT

Autorul biografiei regale „Finding Freedom”, Omid Scobie, a scos la iveală faptul că dorința lui Meghan Markle de a părăsi casa regală a venit mult mai devreme, în 2018. Atunci când a refuzat interviul de acum trei ani, Ducesa ar fi spus că „îmi pare rău, acum nu este momentul potrivit”, a explicat autorul în cadrul podcastului „Heirpod”, difuzat la postul TV ABC.

Mai mult, Meghan ar fi recunoscut atunci că era îngrădită de Familia Regală și nu ar fi putut să poarte o conversație publică fără să existe pază și alte persoane în jurul ei.

ADVERTISEMENT

„Trebuiau să fie oameni din comunicații, care stăteau acolo”, a transmis Ducesa de Sussex, potrivit sursei citate anterior.

Mediul regal a fost unul destul de controlat, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Prinul Harry și Ducesa de Sussex și-au dorit să părăsească Palatul Buckingham.

ADVERTISEMENT

„Pe de o parte, acest lucru (n.r. controlul) nu a fost neobișnuit, dar ceea ce trebuie să fi fost în neregulă a fost sentimentul că este sufocată și că nu poate vorbi despre orice și-ar dori”, a transmis Maggie Rulli, co-prezentatoarea podcastului.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Familia Regală în 2020 și s-au mutat în Statele Unite ale Americii. Aceștia și-au dorit să fie independenți din punct de vedere financiar și să nu mai exercite atribuții regale.

Prințul Harry și Meghan Markle vor mai avea un copil

De Valentine’s Day, Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că vor mai avea un copil, dar nu au dezvăluit care este sexul bebelușului. Cei doi mai au un fiu, Archie Mountbatten-Windsor, care urmează să împlinească doi ani în luna mai. Anunțul a fost făcut de către un purtător de cuvând al cuplului pentru agenția de știri Press Association. 

”Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt nespus de bucuroși să aștepte cel de-al doilea copil al lor”, a fost mesajul purtătorului de cuvânt. Meghan Markle a pierdut o sarcină în vara anului trecut, moment care a marcat-o profund.

Palatul Buckingham a transmis un comunicat de presă legat de această veste, iar Regina Elisabeta și-a exprimat încântarea pentru bebelușul care se va naște la vară.

ADVERTISEMENT