ADVERTISEMENT
Life

Meghan Markle și Prințul Harry au luat o nouă decizie radicală. La ce au renunțat acum

Autor: Flaviu Popa | 10.01.2021 | 22:33
Meghan Markle și Prințul Harry au luat o nouă decizie radicală. La ce au renunțat acum
Prințul Harry alături de Meghan Markle. Foto: Hepta

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se retragă de pe rețelele de socializare, sătui de criticile primite din partea răutăcioșilor de pe internet.

ADVERTISEMENT

Cuplul regal s-a arătat dezamăgit de ura care predomină mediul online și se va concentra pe noile atribuții primite în Statele Unite ale Americii.

Conform publicației britanice The Guardian, cei doi adunaseră 10 milioane de urmăritori pe contul oficial de Instagram, însă au renunțat la acesta.

Meghan Markle și Prințul Harry renunță la rețelele de socializare

Mai mult, Harry și Meghan au renunțat la rangul de membri seniori ai familiei regale și s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Potrivit Sunday Times cuplul vrea să ducă o viață retrasă de ochii lumii și nu intenționează să folosească rețelele de socializare pentru organizația lor non-profit, Archewell.

Ducele și ducesa de Sussex au renunțat la rețelele sociale în același timp în care Donald Trumo s-a ales cu contul suspendat pe Twitter, Facebook și Instagram, conform Spynews.

În trecut, Harry și Meghan au fost foarte activi pe Instagram, contul lor fiind @sussexroyal, care era urmărit de 10,4 milioane de persoane. Pe acest cont nu mai există postări noi din martie 2020, semn că ruptura cuplului regal de rețelele sociale e definitivă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cuplul a semnat contracte de milioane de dolari cu Netflix pentru a realiza mai multe documentare, astfel că fanii vor afla mai multe urmărind platforma de streaming on-line.

Extrem de interesant, cei doi declaraseră că vor folosi în continuare rețelele sociale și după ce au părăsit Marea Britanie cu destinația Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Din păcate, ura de pe internet și haterii i-au determinat pe Harry și Meghan să abandoneze orice rețea socială, supărați pe modul în care viața lor a fost criticată.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT