ADVERTISEMENT
News

Meghan Markle și Prințul Harry, lovitură surprinzătoare. Sunt bogați și fără Casa Regală. Din ce au făcut 100 de milioane de dolari

Autor: Adrian Baciu | 05.09.2020 | 16:42
Meghan Markle și Prințul Harry, lovitură surprinzătoare. Sunt bogați și fără Casa Regală. Din ce au făcut 100 de milioane de dolari
Meghan Markle și Prințul Harry, lovitură surprinzătoare. Sunt bogați și fără Casa Regală. Din ce au făcut 100 de milioane de dolari. Sursa foto: hepta.ro

La șase luni după ce au renunțat la titlurile Regale ale Marii Britanii, cuplul format din fosta actriță Meghan Markle și Prințul Harry au dat o lovitură financiară de proporții.

ADVERTISEMENT

Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat public semnarea unui acord de milioane de dolari pentru a realiza seriale TV, filme și programe pentru copii pentru platforma de streaming Netflix.

Voci importante din industria de profil consideră că acordul dintre fostul cuplu Regal și compania din SUA ar fi unul în valoare de 100 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry, încasări de 100 de milioane de dolari, la șase luni după ce au renunțat la Casa Regală

Acordul dintre cuplul Prințul Harry – Meghan Markle și serviciul de streaming vine la o jumătate de an după ce aceștia și-au declarat public planurile lor de a deveni independenți din punct de vedere financiar. Totodată, aceștia vor conduce noua lor fundație caritabilă, Archewell, numită după fiul lor, Archie.

Accentul nostru va fi pe crearea de conținut care să informeze, dar care să dea și speranță”, a spus cuplul pentru New York Times .

ADVERTISEMENT

”Ca noi părinți, realizarea de programe de inspirație pentru familie este, de asemenea, importantă pentru noi.” Ei au mai adăugat că ”acoperirea fără precedent a platformei Netflix ne va ajuta să împărtășim conținut de impact va declanșa acțiuni pozitive la nivel mondial”.

Conducerea Netflex, încântată după acordul cu fostul cuplu Regal

După acordul încheiat cu Meghan Markle și Prințul Harry, cei aflați la conducerea Netflix se declară mândri de lovitura de imagine dată la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

Ted Sarandos, CEO și director de conținut al Netflix, a declarat: ”Harry și Meghan au inspirat milioane de oameni din întreaga lume cu autenticitatea, optimismul și leadershipul lor”.

El a adăugat că: ”Suntem incredibil de mândri că au ales Netflix ca o casă de creație. Putem spune că suntem încântați să povestim cu ei materiale care pot contribui la consolidarea rezistenței și la creșterea înțelegerii pentru publicul de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Doi directori implicați în discuții dintre cuplul britanic și conducerea Netflix au spus că reprezentanții lui Meghan și Harry urmăreau să obțină un acord în apropierea valorii de 100 de milioane de dolari.

Din primele informații, se pare că Markle nu ar intenționa să se întoarcă la actorie în fața camerei, dar a acceptat ca vocea ei să apară în spatele unui documentar despre elefanți, difuzat pe Disney la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

Cuplul Meghan – Harry, care a renunțat în calitate de membri seniori ai Familiei Regale britanice în martie, s-a mutat în California în aprilie. Recent, aceștia au cumpărat o casă în Santa Barbara.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!