Meghan Markle și Prințul Harry, ieșire rară în public. Ce au sărbătorit Ducii de Sussex

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/10/2020, 15:03
Meghan Markle și Prințul Harry, ieșire rară în public. Ce au sărbătorit Ducii de Sussex
Meghan Markle și Prințul Harry, ieșire rară în public. Ce au sărbătorit Ducii de Sussex. Sursa foto: Instagram.com

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) sunt tot mai scumpi la vedere de când au părăsit Marea Britanie pentru a fi independenți din punct de vedere financiar în Statele Unite ale Americii. Ducii de Sussex încearcă să fie cât se poate de discreți, motiv pentru care evită camerele de luat vederi.

Recent cuplul a fost surprins în timpul unei ieșiri în oraș, fiind invitați să cinstească sarcina uneia dintre fostele colege de liceu ale actriței. Este vorba de buna prietenă a lui Meghan Markle, Katharine McPhe, care urmează să devină mamă pentru prima oară.

Ducii de Sussex s-au întâlnit cu prietena și soțul acesteia, David Foster, în Montecito, California, acolo unde și-au achiziționat o vilă într-un cartier liniștit și exclusivist. Actrița și nepotul Reginei Elisabeta a II-a sunt activi în mediul online, chiar dacă în realitate sunt văzuți rar.

Meghan Marke și soțul ei, Prințul Harry, surprinși la restaurant. Ce au celebrat cei doi

Ducii de Sussex nu au uitat de măsurile impuse de pandemia de coronavirus și au purtat măști de protecție. Meghan Markle și Prințul Harry și-au luat măștile imediat cum au coborât din mașina condusă de șoferul personal.

Cuplul a renunțat la măști abia după ce a intrat în local, însă nu același lucru se poate spune despre agentul de securitate care a avut grijă să stea cât mai aproape de ei.

Cei doi s-au ținut de mână în parcarea restaurantului Lucky’s Steakhouse, așa cum se poate observa din fotografiile realizate de paparazzi. Fotografiile au fost postate de fani pe un cont deInstagram dedicat soției Prințului Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry, ieșire în oraș
Meghan Markle și Prințul Harry, ieșire în oraș. Ce ținut au ales. Sursa foto: Instagram.com

Pentru dubla întâlnire, vedeta americană a purtat o ținută compusă din pantaloni de piele, o bluză de culoare bej și un trench în aceeași nuanță.

Meghan Markle și-a accesorizat ținuta pentru ieșirea la restaurant cu o geantă de firmă, în timp ce soțul ei s-a îmbrăcat în blugi și o cămașă albă simplă, fără nimic deasupra.

Actrița și Katherine McPhee se cunosc de ani buni, fiind prietene încă din copilărie. Puțină lume știe că cele două femei au făcut un duo muzical când erau foarte tinere, în prezent partenerii lor de viață ajungând să se împrietenească.

Meghan Markle și buna sa prietenă, Katharine McPhee, când erau tinere
Meghan Markle și buna sa prietenă, Katharine McPhee, când erau tinere. Sursa foto: Instagram.com
Închide ×