Life

Meghan Markle și Prințul Harry o iau pe urmele divelor din clanul Kardashian! Ce nouă înțelegere au încheiat cu Netflix

Meghan Markle și Prințul Harry sunt din nou în discuții cu cei de la Netflix, dispuși să realizeze un docu-reality în stilul „Keeping Up with The Kardashians”.
19.05.2022 | 13:41
Meghan Markle si Printul Harry o iau pe urmele divelor din clanul Kardashian Ce noua intelegere au incheiat cu Netflix
Meghan Markle și Harry vor avea propriul lor reality-show pe Netflix. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry, foști duci de Sussex, au început să filmeze deja un documentar despre viața lor de zi cu zi, care va fi difuzat în viitor de Netflix.

Meghan Markle și Harry, reality-show în stilul Kardashian pe Netflix

După ce compania a tăiat de pe listă mai multe producții, unele nerentabile, printre care se numărau și câteva idei ale celor două figuri princiare, s-a schimbat schimbarea, cum s-ar zice!

ADVERTISEMENT

Având în vedere că Meghan și soțul ei au semnat un contract de 100 de milioane de dolari cu platforma de streaming, s-a ajuns la o nouă înțelegere. Cei doi trebuie să livreze ”ceva”. Acel ceva pare să fie o producție în stilul reality-show-ului clanului Kardashian.

Prințul Harry i-a lăsat pe cei de la Netflix să filmeze în conacul din Montecito unde locuiește cu fosta actriță din „Suits”, o proprietate care valorează mai bine de 14 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Despre serial s-au aflat puține detalii până la această oră. Nu se știe, de pildă, dacă în docu-serie vor apărea și cei doi copii, Archie, în vârstă de 11 ani și Lilibet, care are doar o lună.

Informațiile despre această producție-surpriză au fost strecurate în presă de un insider de la Hollywood, potrivit Pagesix.com.

ADVERTISEMENT

Decizia i-a surprins pe toți

Serialul nu e unul nou pe piață. Stilul este asemănat de presa de peste Ocean cu reality-show-urile divelor Kardashian sau cu cel inițiat de Ozzy și Sharon Osborne.

Practic, primele mari vedete care și-au expus viața în detaliu într-un reality show au fost soții Osborne. Pentru că formatul a funcționat foarte bine, familia Kardashian a preluat ideea realizând 20 de sezoane!

ADVERTISEMENT

Decizia luată de Meghan și Harry a luat pe toată lumea prin surprindere. Asta deoarece foștii duci de Sussex au pledat mereu pentru respectarea intimității familiei lor, ba chiar s-au războit cu presa atunci când au ieșit la iveală tot felul de lucruri, unele dovedite reale precum mutarea lor în America.

 

ADVERTISEMENT