ADVERTISEMENT
Life

Meghan Markle și Prințul Harry, umiliți din nou de Casa Regală. Ce a ”uitat” să facă Regina Elisabeta

Autor: Dan Suta | 21.05.2020 | 11:55
Meghan Markle și Prințul Harry, umiliți din nou de Casa Regală. Ce a ”uitat” să facă Regina Elisabeta
Meghan Markle și Prințul Harry, scoși de la inima Reginei. Sursa foto: hepta.ro

Meghan Markle și Prințul Harry au primit o nouă umilință usturătoare din partea Casei Regale din care au făcut și ei parte până la începutul acestui an. Mai exact, nimeni, în frunte cu Regina Elisabeta, nu a marcat ziua în care aceștia s-au căsătorit, așa cum se întâmpla altădată.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry, uitați de Regină

Cea de-a doua aniversare a căsniciei lor a fost ignorată cu desăvârșire de Regină, notează lecturas.com.

Meghan și Harry se ”bucură” de un tratament rece și ostil din partea Casei Regale de când au decis să o părăsească. Dacă William și Harry sau Camilla și Charles au beneficiat de momente speciale din partea Majestății Sale, marcând într-un fel căsniciile lor, foștii duci de Sussex au fost uitați de aceasta.

ADVERTISEMENT

În mod normal, Casa Regală marchează astfel de evenimente cu fotografii pe rețelele oficiale de socializare și cu texte frumoase destinate protagoniștilor, nu și anul ăsta.

Fosta ducesă de Sussex, detestată de Casa Regală

Conform presei tabloide din Marea Britanie, Harry și Meghan se pare că nu au primit vreo felicitare nici pe cale neoficială din partea membrilor Casei Regale, poate cel mult William să îi fi dat un telefon fratelui său.

ADVERTISEMENT

Casa Regală a făcut un gest frumos doar față de Archie, micuțul foștilor duci, atunci când a împlinit un an, însă cu privire la căsnicia celor doi, s-a aplicat ignorarea.

Dacă Harry încă se mai bucură de respect și sprijin din partea familiei cu sânge albastru, Meghan este detestată de aceasta.

ADVERTISEMENT

Când Archie a împlinit un anișor, Prințul Charles s-a fotografiat cu el și a apărut apoi într-o imagine și cu fiul său, Harry, Meghan fiind scoasă din poză, semn că fosta actriță nu se bucură de o reputație bună, mai ales că toată lumea crede că este principala vinovată pentru distanțarea lui Harry de familia lui.

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit soț și soție pe 19 mai 2018, iar evenimentul a fost transmis de televiziunile din toată lumea.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!