Life

Meghan Markle și Prințul Harry, ușor ”încurcați” de producția The Crown. Netflix, decizie importantă cu privire la serialul foștilor duci

Meghan Markle și Prințul Harry s-ar putea să apară pe sticlă mult mai repede decât erau programați. Netflix vrea să difuzeze producția de 20 de milioane de dolari foarte curând.
20.07.2022 | 11:03
Meghan Markle si Printul Harry usor incurcati de productia The Crown Netflix decizie importanta cu privire la serialul fostilor duci
Meghan Markle și Harry, concurență pe Netflix cu serialul The Crown. Foto: hepta.ro/ Netflix
ADVERTISEMENT

Compania de streaming Netflix a luat o decizie cu privire la premiera documentarului pe care Meghan Markle și Prințul Harry îl filmează de mai bine de un an. Producția ar putea fi disponibilă foarte curând. Motivul pentru care lansarea este grăbită are legătură cu cel de-al cincilea sezon al serialului „The Crown”.

Serialul cuplului Meghan Markle-Harry ar putea debuta la finalul acestui an

Potrivit PageSix, Netflix a decis ca serialele „The Crown” și cel al lui Meghan Markle și Harry să fie difuzate în flux, poate chiar concomitent. Primul care va apărea va fi serialul despre viața Reginei Elisabeta a II-a. „Coroana” e programat undeva în luna noiembrie.

ADVERTISEMENT

Docu-seria produsă de Meghan Markle și Prințul Harry, pentru care au semnat un contract de 20 de milioane de dolari, ar vedea ”lumina zilei” la sfârșitul acestui an.

Dincolo de serialul în care sunt implicați cei doi , Netflix mai are în program o altă producție. Este vorba despre memoriile Prințului Harry. Publicul din întreaga lume le va descoperi în toamnă, înainte de premiera „The Crown”.

ADVERTISEMENT

Potrivit anturajului celor doi foști duci de Sussex, aceștia și-ar dori ca documentarul lor să apară în anul 2023, probabil ca să nu se interpreteze că vor să concureze cu serialul „The Crown”. Acesta ar fi un alt duel evident între Meghan și Regina Elisabeta, de data aceasta pe micile și marile ecrane.

Ce este bătut în cuie este difuzarea celui de-al 5-lea sezon „The Crown”, în care actrița care joacă rolul Reginei Elisabeta este, de data asta, una diferită. Interpreta personajului principal va fi Imelda Staunton.

ADVERTISEMENT

Moartea Dianei, cel mai fierbinte subiect din al 5-lea sezon „The Crown”

Artista e cunoscută sub numele Dolores Umbdrige din filmele Harry Potter. Rolul Prințesei Diana a fost preluat, în cele din urmă, de Elizabeth Debicki, după ce mai multe nume grele au fost vehiculate pentru acest rol.

În cel de-al cincilea sezon, acțiunea se va petrece în 1997. În noul sezon va fi inclusă  tragica moarte a Prințesei Diana într-un accident de mașină produs în Paris.

ADVERTISEMENT

Revenind la Meghan și Harry, cuplul a devenit din ce în ce mai vizibil după ce și-a anunțat plecarea din Casa Regală a Marii Britanii, la începutul anului 2020. Atunci, cei doi au renunțat la toate atribuțiile lor oficiale.

A existat o perioadă destul de îndelungată în care aceștia au trăit într-o continuă tensiune, fie din relația dificilă a ambilor, mai ales a lui Meghan, cu Regina, fie din cauza ieșirilor publice ale rudelor lui Markle.

O relație de iubire și ură cu Casa Regală

Recent, se pare că a avut loc o reconciliere între familia Prințului Harry și Regină. Aceștia s-au revăzut cu monarha cu ocazia jubileului de platină. Pentru mulți, e semn că relația a devenit una mai caldă.

După plecarea din Casa Regală, Meghan și Harry au ales drumul Canadei. Apoi s-au stabilit în Statele Unite ale Americii. Cei doi au oferit de-a lungul ultimilor doi ani o serie de interviuri cu declarații destul de controversate despre experiența lor ca duci.

Cel mai șocant interviu a fost cel acordat de fosta actriță din „Suits” lui Oprah Winfrey. În respectivul interviu, aceasta spunea că a fost victima rasismului la Palatul Regal.

Pe lângă deja cariera în industria serialelor de televiziune, Meghan și Harry se ocupă și de fundația Archiewell. Organizația de binefacere a fost creată în numele băiețelului lor.

ADVERTISEMENT