Life

„Meghan și Harry s-ar putea despărți în 2022”. Declarația uluitoare a unui expert în monarhie

Un jurnalist extrem de cunoscut a avansat o teorie halucinantă. Meghan Markle și prințul Harry s-ar putea despărți la începutul anului următor, iar motivul este incredibil.
18.12.2021 | 15:51
Meghan si Harry sar putea desparti in 2022 Declaratia uluitoare a unui expert in monarhie
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și prințul Harry formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume. Săptămânal apar știri despre viața celor doi.

Unul dintre cei mai cunoscuți reporteri, Neil Sean, a avansat o teorie uluitoare.

Acesta crede că prințul Harry se va despărți anul următor de soția sa, iar motivul este incredibil.

ADVERTISEMENT

“Meghan și Harry s-ar putea despărți în 2022”. Declarația uluitoare a unui expert în monarhie

De ceva vreme, foarte multe știri din presa tabloidă îi au în prim plan pe Meghan Markle și prințul Harry. Mai ales după decizia acestora de a se muta în SUA. Ruptura dintre prințul Harry și familia sa este evidentă, iar în ultima vremea acesta nu s-a abținut și și-a atacat tatăl în repetate rânduri.

Un jurnalist cunoscut familiarizat cu toate subiectele legate de familia regală britanică susține că Meghan Markle și prințul Harry pregătesc o nouă lovitură de imagine.

ADVERTISEMENT

Potrivit lui Neil Sean, aceștia ar urma să se despartă cel mai probabil la începutul anului 2022. Ruptura nu ar fi reală, ci doar o strategie foarte bine pusă la punct.

În opinia lui Sean, ducii de Sussex ar face aproape orice pentru imaginea lor, dar și pentru a câștiga sume uriașe de bani.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul jurnalist a postat pe canalul său de YouTube un filmuleț în care a explicat totul.

“Meghan Markle și prințul Harry s-ar putea separa în 2022, într-o mișcare cinică pentru a-și maximiza brandul. Acei oameni foarte scumpi cărora le plătesc mii de lire sterline în fiecare lună din toate aceste afaceri despre care noi toți raportăm au spus practic: ‘Uite, ar funcționa mai bine dacă ați fi independenți unul de celălalt'”, a declarat jurnalistul care de-a lungul timpului a relatat despre Familia Regală.

De ce l-a atacat prințul Harry pe tatăl său

Prințul Charles și fiul său au o relație destul de rece, mai ales după ce Harry a decis să plece în Statele Unite cu soția sa. Moștenitorul coroanei britanice ar refuza să vorbească cu fiul său.

ADVERTISEMENT

Nici la telefon nu-i răspunde și i-a transmis să-i scrie. Acesta s-ar fi enervat pentru că pretențiile financiare ale fiului său cresc de la o zi la alta.

“El m-a tratat pe mine mereu așa cum a fost și el tratat”, declara Harry.

ADVERTISEMENT