Sport

Mehmet Topal aduce banii lui la Petrolul. Antrenorul a promis achitarea restanțelor pentru a scoate echipa la antrenament. Exclusiv

Problemele financiare de la Ploiești l-au determinat pe antrenorul turc să promită bani din buzunar, pentru a mai stinge din tensiunile de la echipă.
10.07.2024 | 10:53
Mehmet Topal aduce banii lui la Petrolul Antrenorul a promis achitarea restantelor pentru a scoate echipa la antrenament Exclusiv
Mehmet Topal a fost prezentat cu surle si trimbite la Petrolul si acum aduce bani de acasa FOTO sportpictures
ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile înaintea începerii sezonului, Petrolul n-a reușit să-și asigure stabilitatea financiară. Afaceristul Serhan Cetinsaya n-a virat niciun ban, clubul fiind nevoit să se descurce din precarele fonduri proprii.

Echipa a refuzat să se antreneze afară

În contextul în care restanțele financiare față de jucători au ajuns la aproape patru luni, vestiarul lupilor stă pe un butoi de pulbere. Luni seara, echipa a refuzat să se antreneze pe caniculă, jucătorii fiind cu greu convinși să intre în sala de forță.

ADVERTISEMENT

Mehmet Topal a fost nevoit să intervină, însă în lipsă de soluții a recurs la un gest extrem. Turcul cu 81 de selecții la echipa națională a promis că până la finalul săptămânii va achita un salariu restant din bani lui, urmând ca apoi să și-i recupereze.

Oricum, devine din ce în ce mai evident că investitorii turci se pierd în ceață, asemenea spaniolului Cortacero, care a scufundat Dinamo acum câțiva ani. Însăși Mehmet Topal e nemulțumit că a fost adus într-un loc în care nu are sprijin din partea conaționalilor săi.

ADVERTISEMENT

Petrolul va debuta luni în noul sezon al Superligii, contra Gloriei Buzău. Dacă nu se deblochează niște fonduri financiare, clubul nu poate legitima niciun fotbalist dintre cei aduși în această vară.

Ricardinho, Mateiu, Tudorie, Stănică și Keita se antrenează cu echipa, dar deocamdată nu au drept de joc. Petrolul trebuie să plătească 200.000 de euro pentru a stinge două litigii și abia apoi își poate legitima achizițiile.

ADVERTISEMENT

Un bosniac va fi antrenorul cu licență Pro

Singura problemă rezolvată în perspectiva noului sezon este cea a antrenorului cu licență Pro. Mehmet Topal nu are decât licența A și nu poate fi acte principal, deși are drept să stea pe bancă și să dea indicații.

Antrenorul din acte va fi un bosniac, Sanjin Alagić, care a pregătit echipe din Bahrein și Kuweit. El a câștigat campionatul și în Kenya, cu Nairobi City Stars. Alagić va face parte din echipa lui Topal și va colabora cu acesta.

ADVERTISEMENT

Între probleme de la Petrolul se numără și achitarea datoriilor către Marian Copilu. Fostul număr 1 din club a fost scos în decor după așa zisa venire a turcilor, dar trebuie să-și recupereze bani investiți în club.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Adevărul din spatele palmelor. De ce l-a lovit Prodanca pe Alexa
Adevărul din spatele palmelor. De ce l-a lovit Prodanca pe Alexa
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink