Sport

Mehmet Topal, obiectiv îndrăzneț la Petrolul Ploiești. Pe ce perioadă a semnat cu „lupii galbeni”

Mehmet Topal, noul antrenor al Petrolului Ploiești, și-a stabilit obiectivul pentru sezonul viitor. Turcul aflat la debut pe banca tehnică a semnat un contract pe doi ani.
05.06.2024 | 16:01
Mehmet Topal obiectiv indraznet la Petrolul Ploiesti Pe ce perioada a semnat cu lupii galbeni
Mehmet Topal a anunțat ce obiectiv are pe banca Petrolului Ploiești. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Mehmet Topal a bătut palma cu Petrolul Ploiești pentru postul de antrenor principal, după plecarea lui Laszlo Balint. Fostul internațional turc va fi adus pe banca „lupilor galbeni” de Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven, investitorii care vor prelua 30% din acțiunile clubului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Mehmet Topal, obiectiv îndrăzneț la Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești va suferi modificări importante, începând cu sezonul viitor. Un grup de investitori turci, în frunte cu Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven, va prelua o parte din acțiunile grupării prahovene. Investitorii sunt așteptați să ajungă vineri la Ploiești și vin la pachet cu un nou staff tehnic.

ADVERTISEMENT

Mehmet Topal, fostul fotbalist de la Galatasaray, Besiktas, Fenerbahce și Valencia, va semna contractul cu Petrolul Ploiești. De altfel, experiența pe banca „găzarilor” va fi prima din cariera de antrenor a lui Mehmet Topal.

Agenția de presă Demiroren a prezentat declarația lui Mehmet Topal înainte de venirea în România. Fostul mijlocaș defensiv își dorește să se califice în cupele europene cu Petrolul Ploiești. „Mehmet Topal a transmis în declarația lui pentru Demiroren că este mândru că a fost ales de echipa din România.

ADVERTISEMENT

Topal a mai spus că el și echipa lui vor să aibă succes la Ploiești și că obiectivul lor este participarea în cupele europene”, a declarat Topal. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Petrolul a amânat reunirea pentru vineri, 7 iunie, când întreaga delegație turcă va ajunge la Ploiești.

Pe ce perioadă a semnat Mehmet Topal cu Petrolul Ploiești

Potrivit Demiroren, Mehmet Topal a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Petrolul Ploiești, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Antrenorul turc va avea pe „Ilie Oană” un staff format din 6 oameni, dintre care 4 turci și 2 români.

ADVERTISEMENT

În cele două cantonamente de vară, Petrolul Ploiești va merge în Turcia. Investitorii turci vor să readucă succesul în tabăra „lupilor galbeni”. De-a lungul timpului, Petrolul a cucerit de 4 ori titlul și 3 Cupe ale României.

Mehmet Topal, viitorul antrenor al Petrolului Ploiești, a îmbrăcat tricoul lui Fenerbahce în perioada 2012-2019. Mehmet Topal a câștigat cursa cu italianul Mauro Camoranesi pentru postul de antrenor principal al „lupilor galbeni”.

ADVERTISEMENT

Mehmet Topal, convins să-l refuze pe Jose Mourinho pentru Petrolul

Mehmet Topal a fost dorit de Jose Mourinho la Fenerbahce pentru postul de antrenor secund. Totuși, investitorii turci care vor prelua Petrolul l-au convins pe fostul mare fotbalist al lui Fenerbahce să refuze oferta și să vină în România la Petrolul Ploiești.

În sezonul precedent, Petrolul Ploiești a încheiat pe locul 11 în play-out-ul SuperLigii, la patru puncte distanță de locurile care duc la barajul pentru menținere/retrogradare.

ADVERTISEMENT