Life

Mel Gibson anunță Armă Mortală 5! Actorul va regiza și juca în producția care i-a adus celebritatea

Celebrul actor Mel Gibson a anunțat că va apărea Armă Mortală 5, producție pe care o va și regiza și la care, probabil, va începe să lucreze anul viitor.
14.11.2021 | 16:22
Mel Gibson anunta Arma Mortala 5 Actorul va regiza si juca in productia care ia adus celebritatea
Mel Gibson anunță Armă Mortală 5, iar actorul va regiza și juca în producția care i-a adus celebritatea Foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mel Gibson a anunțat că va apărea în viitorul film din seria Armă Mortală, producție la care va fi și regizor, cea de-a cincea parte urmând să fie filmată după 23 de ani de la ultima apariție a actorului în rolul lui Martin Riggs.

Mel Gibson anunță că va regiza și va juca Armă Mortală 5

Conform The Sun, Mel Gibson a anunțat la un eveniment care a avut loc pe 13 noiembrie la Londra că este decis să ducă mai departe franciza filmului Armă Mortală și că la cea de-a cincea parte a seriei se va lucra începând de anul viitor.

ADVERTISEMENT

„Omul care a regizat toate filmele Lethal, Richard Donner, era un om mare. El dezvolta scenariul și a ajuns destul de departe cu el. Și mi-a spus într-o zi: `Ascultă puștiule, dacă eu cu mor, o vei face tu mai departe`. Și i-am spus: `Taci`.

Dar el a murit, din păcate. Dar mi-a cerut să o fac și la momentul respectiv nu am spus nimic. I-am spus-o soției sale, studioului și producătorului. Așa că îl voi regiza eu pe al cincilea”, a spus Mel Gibson, citat de ziarul britanic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, conform informațiilor The Sun, Mel Gibson își va juca rolul, cel al lui Martin Riggs, în cea de-a cincea producție a seriei.

Mel Gibson vrea să îl convingă pe Danny Goover să revină în Armă Mortală 5

Mel Gibson, ajuns la 65 de ani, vrea să îl convingă pe Danny Glover, actorul cu care a fost coleg de platou în celelalte patru producții din seria Armă Mortală, să revină și el în rolul lui Roger Murtaugh.

ADVERTISEMENT

„Fanii lui Riggs vor fi încântați să-l revadă pe ecran – mai în vârstă, dar nu neapărat mai înțelept. Se speră că Danny Glover va reveni și va relua rolul lui Roger Murtaugh”, susține o sursă bine informată pentru The Sun.

De altfel, cuplul Mel Gibson – Danny Glover au reușit, începând cu anul 1987 și până în 1998 să facă din seria Armă Mortală o adevărată mină de aur pentru producătorii filmului, fiecare din cele patru filme reușind să se claseze în topul încasărilor de box-office, cu o medie de 200 de milioane de dolari încasați.

ADVERTISEMENT

Mel Gibson, actor și regizor celebru, dar controversat

Mel Gibson a devenit celebru în toată lumea pentru filmele în care a jucat sau le-a regizat, starul de origine americană fiind recompensat, de-a lungul carierei, cu mai multe premii Oscar.

În altă ordine de idei, Mel Gibson a fost în centrul unor controverse cât se poate de serioase, fiind, la un moment dat, acuzat chiar și de antisemitism după ce, în 2006, a fost oprit în timp ce conducea băut și a avut o ieșire verbală la adresa evreilor.

Mai mult, în 2010 a recidivat și a folosit un limbaj rasist și abuziv în timpul unei discuții cu iubita lui de atunci, Oksana Grigorieva, mama unuia dintre cei nouă copii ai săi.

ADVERTISEMENT