News

Melania Medeleanu, critici dure după gafa Vioricăi Dăncilă: “Oare cum ai luat tu însuși BAC-ul?”

23.04.2019 | 13:34
Melania Medeleanu critici dure dupa gafa Vioricai Dancila Oare cum ai luat tu insusi BACul

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă, iar Melania Medeleanu, fostă prezentatoare de televiziune, a taxat-o imediat pe o rețea de socializare. Fosta vedetă de televiziune se întreabă cum oare a luat examenul de bacalaureat premierul Viorica Dăncilă, după ce aceasta a făcut o gafă, chiar când vorbea despre sistemul de educație din România.

Melania Medeleanu a taxat gafa Vioricăi Dăncilă

”Oare cum ai luat tu insusi BAC-ul?”, este mesajul postat de frumoasa Melania Medeleanu pe pagina sa de Facebook, alături de un articol care vorbea despre greșeala gramaticală făcută de premierul Viorica Dăncilă. Prim-ministrul României a “tu însuși”, corect fiind “tu însuți”.

“A fi educator, învățător sau profesor înseamnă ca tu însuși să înveți zi de zi și să ții pasul cu noi metode de predare, mai atractive și mai apropiate de copii și de tineri”, a afirmat Viorica Dăncilă.
Declarația a fost făcută marți, în cadrul unui eveniment de lansare a unei inițiative de creștere a calității sistemului educațional, la care au participat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, cercetători, profesori, dar  și mulți elevi.

Zeci de comentarii acide la adresa Vioricai Dancila, dupa postarea Melaniei Medeleanu

Postarea Melaniei Medeleanu a strâns zeci de comentarii

”Nu mai scapam odata de repetenta asta…”, ”A plătit bilet…( cum o fi intrat la liceu?)”, ”L-a luat ea insuți de la Brăila până pe malul ălălant.”, ”si mai are multe de dat si noi a ne minuna …”, ”A avut iarăși emoții”, ”Veorica însuți e o mare gafă ”, ”Ma gandesc ca daca asa vorbeste…oare cum scrie doamna…”.

”Pe vremea cînd ei (candidații) însele scriau dupa dictare ….”, ”Melania,daca ea ar sti ar spune asta la toata lumea, este un mare succes ca un astfel de om sa fie cu bac-ul luat”, ”A fost o eroare de traducere pe hârtiuța greșită”, ”Doamneeee, câtă rușine mai putem răbda? Cum au ajuns acești analfabeți să ne guverneze? Avem oameni vrednici, culți, instruiți…. și ne conduc țara niște …”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de postarea Melaniei Medeleanu