Life

Melania și Donald Trump tot mai aproape de divorț? Dezvăluirea făcută de fosta asistentă a președintelui

10.11.2020 | 14:20
Melania si Donald Trump tot mai aproape de divort Dezvaluirea facuta de fosta asistenta a presedintelui
ADVERTISEMENT

Melania și Donald Trump au un mariaj care durează de 15 ani, însă în ultima perioadă au început să apară zvonuri potrivit cărora femeia ar vrea să pună capăt căsniciei. Murmurul ar fi întreținut chiar de fosta asistentă a președintelui american care susține că totul a fost o simplă afacere. 

Omarosa Manigault, considerată una dintre cele mai influente persoane de la Casa Albă, a dezvăluit că fostul model în vârstă de 50 de ani și fostul șef de stat ar fi căsătoriți din interes, în ciuda faptului că mariajul lor durează încă din 2005.

ADVERTISEMENT

Potrivit The independent, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii dorește să pună capăt căsniciei în cel mai scurt timp, însă așteaptă momentul potrivit să anunțe separarea. Sursa citată mai arată că, Melania Trump a fost constrânsă de președinte, fiind chiar amenințată cu deportarea.

Melania divorțează de Donald Trump? Ce spune fosta secretară a politicianului

Se pare că fostul președinte american este un bărbat răzbunător, motiv pentru care dacă Prima Doamnă ar fi cerut divorțul în timpul mandatului său ar fi privat-o de multe lucruri și chiar ar fi căutat o modalitate prin care aceasta să nu mai aibă cetățenie în țara sa adoptivă, SUA.

ADVERTISEMENT

„Ea numără literalmente clipele care o despart de un divorț. Donald a precizat că dacă Melania îndrăznește să ceară divorțul și încearcă să-l umilească atâta timp cât este președinte, el va găsi o modalitate de a o deporta în patria sa, Slovenia, de a-i invalida cetățenia, în cel mai mare secret.

Este un bărbat răzbunător. Nu va ezita să o pedepsească și să o priveze de toate”, a declarat Omarosa Manigault, director de comunicare al Biroului Oval pentru afaceri interguvernamentale.

ADVERTISEMENT

Așadar, fosta secretă a lui Donald Trump este convinsă că divorțul dintre politician și Melania Trump este unul iminent. Dezvăluirile ei nu par simple presupuneri, soția fostului șef de stat dorind, cel mai probabil, să nu mai fie considerată o iubită-trofeu.

Melania Trump a ieșit în evidență datorită pictorialelor nud în care a apărut de-a lungul timpului, ajungând să fie cea de-a treia soție a lui Donald Trump la scurt timp după ce politicianul a divorțat de Marla Maples. Relația lor a început în perioada în care bărbatul era prezentator, iar ea o simplă concurentă.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a știut ce i-a adus împreună, foarte multă lume speculând că totul a fost un aranjament din care ambii au avut de câștigat. Care este adevărul nu știe nimeni, însă Melania Trump a obținut cu ajutorul fostului președinte cetățenia americană (2006).

ADVERTISEMENT