Life

Melania Trump a împlinit 52 de ani. Cum arată acum fosta primă doamnă a SUA

Melania Trump a făcut 52 de ani marți, 26 aprilie 2022. Fosta primă doamnă a Statelor Unite s-a retras din lumina reflectoarelor odată ce soțul ei, Donald Trump, a pierdut alegerile în fața lui Biden.
26.04.2022 | 07:40
Melania Trump a implinit 52 de ani Cum arata acum fosta prima doamna a SUA
Melania Trump, alături de soțul ei, Donald. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fotomodelul Melania Trump a împlinit 52 de ani. Femeia cu care Donald Trump formează o căsnicie a încercat să se reinventeze de mai multe ori în ultima perioadă, intrând inclusiv pe piața NFT-urilor.

Cine e Melania Trump. Cum a ajuns ea soţia lui Donald Trump

Melania Trump s-a născut pe 26 aprilie 1970 într-un orășel prăfuit din Slovenia. Una dintre cele mai controversate prime doamne ale Americii a fost încă din adolescență în lumina reflectoarelor, doar că la o scară mai mică.

ADVERTISEMENT

Pe când se apropia de vârsta majoratului, Melania știa că voia să scape de condițiile modeste în care a crescut. Modellingul a fost ușița de care avea nevoie pentru a duce viața pe care a visat-o.

Nevasta lui Donald Trump a colaborat cu o serie de agenții de modă din toată lumea, iar la un moment dat a ajuns să lucreze în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Melania a frecventat cercurile înalte ale societății americane imediat ce a trecut Oceanul. Nu se știe exact nici astăzi cine i-a făcut cunoștință cu omul de afaceri.

S-au vehiculat mai multe nume, printre care și cel al controversatului Jeffrey Epstein, implicat într-un scandal de pedofilie care a zguduit scena politică din SUA.

ADVERTISEMENT

Melania și Donald s-au cunoscut în anul 1998. Omul de afaceri a fost cucerit de frumusețea ei la un eveniment dedicat modei. Mai exact, primul contact vizual dintre cei doi s-a produs în cadrul Săptămânii Modei într-un club din Manhattan.

Trump avea 52 de ani când a pus ochii pe Melania și încă era căsătorit cu Maria Maples. A divorțat de soție pentru a fi cu Melania Knauss (numele de fată al manechinului).

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost concubini timp de 7 ani. Nunta dintre fotomodel și miliardar a avut loc în luna ianuarie 2005.

Așa arată Melania Trump la vârsta de 52 de ani. Foto: Captură Youtube

Cum arată şi cu ce se ocupă Melania Trump de când nu mai e prima doamnă

După ce a devenit partenera cu acte-n regulă a lui Donald Trump, Melania a început să fie una dintre cele mai urmărite figuri ale showbiz-ului american.

După câștigarea alegerilor în anul 2016, Melania ex-Knauss a devenit prima doamnă a Statelor Unite, funcție de care s-a folosit pentru a-și repara imaginea de ex-model Playboy, despre care s-a vehiculat că ar fi fost și damă de lux.

Melania și-a păstrat stilul sobru cu care a ieșit în evidență pe perioada mandatului lui Trump. Și astăzi strălucește în costume și creații care îi pun în valoare silueta fără să cadă în vulgaritate.

Nevasta lui Trump are planuri mari de viitor după ce soțul ei a fost debarcat de la Casa Albă. Presa occidentală scrie că, în prezent, lucrează la un volum de memorii în care ar putea dezvălui o serie de lucruri neștiute despre viața ei din perioada în care a fost primă doamnă.

Soția lui Trump trăiește în luxoasa stațiune Mar-a-Lago, acolo unde, pe lângă cartea la care lucrează, s-a înscris și în nebunia NFT-urilor.

NFT-ul ei, intitulat, „Viziunea Melaniei” a fost bine primit de cei pasionați de opere de artă. La finalul anului 2021, fosta primă doamnă anunța cu maximă mândrie această nouă preocupare a ei, aceea de a promova operele de artă prin intermediul acestei platforme, notează CNN.

Va divorţa Melania de Donald Trump?

În timp ce Melania își vede de propriul ei drum, soțul ei este tentat să revină în forță în politica americană. Există chiar zvonuri la un moment dat că ar putea rupe o mare parte din Partidul Republican.

Melania se pare că nu mai vrea să audă de politică. Cei 4 ani petrecuți la Casa Albă au fost grei pentru ea. Presa din SUA a scris de mai multe ori că vedeta ar vrea să divorțeze de Donald, încă de când era președinte.

Se pare că fotomodelul cu origini slovene nu ar fi fost tocmai încântată de felul în care Trump își exercita funcția de președinte. Ba mai mult, au existat zvonuri și potrivit cărora Donald i-ar fi fost infidel. Cei doi sunt încă împreună, în ciuda speculațiilor despre divorț.

ADVERTISEMENT