News

Melania Trump, exemplu pentru Carmen Iohannis! Cum și-a arătat respectul față de britanici

03.06.2019 | 16:17
Melania Trump exemplu pentru Carmen Iohannis Cum sia aratat respectul fata de britanici

Prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump (49 de ani) se află într-o vizită de stat în Marea Britanie, alături de soțul ei, Donald Trump. Aceasta a făcut furori prin ținutele pe care le-a purtat și a lăsat vestimentațiile să vorbească pentru ea.

Melania Trump, un exemplu de urmat. Prima-doamnă a SUA și-a arătat respectul față de englezi

Melania Trump, soția președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a reușit să-i impresioneze pe englezi încă de când  apășit pe pământ britanic. Aflată într-o vizită oficială în Marea Britanie, prima-doamnă a Statelor Unite a purtat la sosirea în Anglia o fustă până la genunchi de culoare bleumarin și o bluză marca Burberry care avea culorile drapelului britanic. Bluza a avut reprezentate și medalii militare. În plus, ținuta soției liderului american a fost completată cu o eșarfă în totn cu modelul bluzei.

Ulterior, prima-doamnă a SUA și-a schimbat ținuta și a ales o rochie lungă, aproape până la glezne, în nuanțe calde, primăvăratice. Rochia marca Gucci a costat 4,4000 de dolari și a fost „împodobită“ cu cele mai cunoscute obiective turistice din Londra, printre care se numără: Big Ben, Tower Bridge și Houses of Parliament. Melania Trump a accesorizat ținuta cu o curea cu culoare verde și o pereche de pantofi nude cu toc.

Prin ținutele purtate, Melania și-a arătat respectul față de poporul londonez și totodată, a adus un tribut înaintea ceremoniei de comemorare a Debarcărilor din Normandia, cunoscută şi ca „D-Day“.

Melania Trump a purtat o rochie vaporoasă, marca Gucci, în valoare de 4.400 de euro
Prima-doamnă a SUA a impresionat poporul englez prin ținutele pe care le-a purtat astăzi, 3 iunie, în Anglia
Sursa foto: hepta.ro

Donald Trump și soția, Melania stau în Marea Britanie o săptămână

Avionul care i-a adus în Marea Britanie pe președintele SUA, Donald Trump și soția sa, Melania a aterizat pe peluza Buckingham Palace. Cei doi au fost primiți de prințul Charles și de Camilla Parker. Regina Elisabeta a II-a va fi gazda unui bachet de stat la Palatul Buckingham în cinstea cuplului prezidenţial , în seara aceasta.

Preşedintele american Donald Trump va rămâne în Marea Britanie timp de o săptămână și va lua parte la o serie de evenimente: o vizită de stat şi o întrevedere cu Regina Elisabeta a II-a la Londra, ceremonii de comemorare a Debarcărilor din Normandia. În plus, Trump va efectua prima sa vizită prezidențială în Irlanda și va sta la un club de golf de pe coastă.