News

Melania Trump îl sfătuieşte pe soţul său să accepte înfrângerea. CNN, totul despre Donald Trump

08.11.2020 | 21:17
Melania Trump il sfatuieste pe sotul sau sa accepte infrangerea CNN totul despre Donald Trump
ADVERTISEMENT

Melania Trump îl sfătuieşte pe soţul său să accepte înfrângerea. Concret, CNN a anunțat că soţia preşedintelui american Donald Trump îl sfătuieşte pe acesta să recunoască faptul că a pierdut alegerile prezidențiale.

Postul de televiziune citează o sursă din anturajul primei doamne a SUA. “Prima doamnă Melania Trump s-a alăturat corului din ce în ce mai mare al celor din anturajul preşedintelui Trump care îl sfătuiesc că a sosit momentul ca el să accepte înfrângerea”, se arată pe site-ul cnn.com.

ADVERTISEMENT

Melania Trump nu a făcut vreun comentariu public cu privire la alegeri, însă în privat şi-ar fi spus opinia, a precizat sursa citată de CNN.

Melania Trump ar vrea ca soțul ei să accepte înfrângerea

Presa americană a anunţat, sâmbătă, că Joe Biden este câştigătorul alegerilor pentru fotoliul de la Casa Albă, iar de atunci numeroşi lideri ai lumii i-au transmis democratului mesaje de felicitare.

ADVERTISEMENT

Donald Trump refuză însă să accepte înfrângerea şi denunţă o fraudă electorală care ar fi dus la victoria rivalului său.  Acesta îi acuză în termeni duri pe democrați.

Între timp, preşedintele american s-a întors la Trump National Golf Club din Sterling, Virginia, unde se afla atunci când presa a anunţat că Joe Biden a câştigat alegerile.

ADVERTISEMENT

Trump a sosit la club la ora locală 09:57. La intrarea în club, preşedintele a fost întâmpinat de câţiva oameni, unii cu pancarte pe care scria Trump 2020, alţii cu mesaje împotriva liderului de la Casa Albă.

Vă readucem aminte că Donald Trump juca golf  atunci când presa a anunţat că el a pierdut alegerile pentru preşedinţie.

ADVERTISEMENT

La câteva ore după anunţul presei, Trump a revenit la Casa Albă şi a fost huiduit de mulţimea strânsă la Washington pentru a sărbători victoria lui Biden.

ADVERTISEMENT