News

Melania Trump, înlocuită de o sosie la unele evenimente. Imaginile care reaprind teoriile conspiraţiei

26.10.2020 | 18:32
Melania Trump inlocuita de o sosie la unele evenimente Imaginile care reaprind teoriile conspiratiei
Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O fotografie a primei doamne a SUA a provocat reapariția unei teorii a conspirației conform căreia Donald Trump folosește o sosie pentru a-și înlocui soția.

Hashtag-ul #FakeMelania a reapărut în tendințe pe Twitter în weekend, după ce a fost publicată o imagine cu Melania Trump urcând în elicopterul Marine One pe peluza sudică a Casei Albe în drum spre dezbaterea prezidențială din Nashville.

ADVERTISEMENT

În fotografie, Prima Doamnă poartă ochelari de soare, dar internauții au subliniat că zâmbetul și dinții ei arătau oarecum diferiți de aspectul obișnuit.

Teoria #FakeMelania are câțiva ani

Această teorie a conspirației nu este nouă. De câțiva ani se speculează că Trump angajează sosii pentru a-și înlocui soția atunci când aceasta nu vrea să-l însoțească în deplasările de campanie.

ADVERTISEMENT

În trecut, oamenii au mai semnalat fotografii care sugerează că înălțimea Melaniei Trump era diferită, precum și alte elemente ale aspectului ei.

Președintele însuși a marcat teoria ca „știre falsă”, dar acest lucru nu a oprit speculațiile.

ADVERTISEMENT

Comentând cele mai recente speculații despre „#FakeMelania”, regizorul de film Zack Bornstein a scris pe Twitter: „Singurul lucru de care-mi va fi dor din timpul acestei administrații e înlocuirea Melaniilor, prefăcându-se că noi nu ibservăm, așa cum ar face un copil de 4 ani cu un guppy”, relatează Yahoo! News.

Alți utilizatori au publicat imagini mai vechi în care sugerează că s-a folosit o sosie.

Nu în ultimul rând, a fost ocazia de a injecta ceva umor situației, postând imagini ale președintelui cu o serie de alte personalități, inclusiv luptătorul Hulk Hogan și liderul nord-coreean Kim Jong-un.

ADVERTISEMENT

Președintele Trump nu este primul politician acuzat că a folosit sosii, despre Hilary Clinton sau Vladimir Putin s-a spus același lucru. Președintele rus a precizat că i s-a oferit șansa de a folosi una în scopuri de securitate, dar a respins ideea.

ADVERTISEMENT