Life

Melania Trump l-a refuzat pe Donald în public. Imaginile rușinii pentru președintele Statelor Unite fac înconjurul lumii – Video

18.08.2020 | 16:22
Melania Trump la refuzat pe Donald in public Imaginile rusinii pentru presedintele Statelor Unite fac inconjurul lumii  Video
ADVERTISEMENT

Melania Trump, soția președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a refuzat să îl țină de mână în public, iar asta nu se întâmplă prima oară.

Melania și Donald Trump, tot mai distanți

Presa internațională a sesizat că între cei doi există o distanță mai mare în ultima vreme, ba chiar unii spun că prima doamnă ar intenționa să candideze la alegeri.

ADVERTISEMENT

Melania a fost protagonista celor mai recente imagini cu ea și Donald Trump, în timp ce pășeau pe scările unui Avion Air Force One, care a aterizat pe Baza Forțelor Aviatice Andrews din Maryland, pornind din New Jersey, notează Russia Today.

În videoclipurile care au făcut deja înconjurul lumii se poate vedea cum președintele american este refuzat de propria lui soție, care de obicei îl strângea de mână în aparițiile publice.

ADVERTISEMENT

Unii internauți spun că Melaniei i-a fost frică să nu îi sufle vântul haina, căci ar fi rămas în pielea goală și acea imagine ar fi fost de toată pomenelea, însă cei mai mult cred că prima doamnă vrea să dea un puternic mesaj publicului prin refuzul de a-l ține de mână pe soțul ei.

Nu e prima oară când refuză să-l țină de mână în public

În videoclipul de mai jos se poate observa scena: Melania refuză de două ori să îi dea mâna lui Donald Trump în timp ce coboară scările avionului.

ADVERTISEMENT

Prima oară se poate înțelege faptul că vrea să își protejeze paltonul de vânt, însă a doua oară este ceva mai evident că fostul fotomodel sloven nu se bucură foarte tare când soțul ei îi cere mâna în public.

Un episod similar a mai avut loc în anul 2017, într-o vizită prezidențială efectuat în Tel Aviv, Israel.

ADVERTISEMENT

Și atunci, ca și acum, scena a fost intens comentată în special pe rețeaua de socializare Twitter, unde s-a partajat de milioane de ori (vezi mai jos momentul de acum trei ani, din timpul vizitei în capitala Israelului).

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: