News

Melania Trump, prima reacție după ce soțul ei a pierdut alegerile: Americanii merită asta

09.11.2020 | 09:22
Melania Trump prima reactie dupa ce sotul ei a pierdut alegerile Americanii merita asta
ADVERTISEMENT

La o zi după ce toată presa de peste ocean îl anunța pe Joe Biden ca nou președinte al SUA, Melania Trump, încă prima doamnă de la Washington, a ieșit public cu o primă reacție oficială pe tema alegerilor prezidențială.

După cum bine se știe, Donald Trump nu-și recunoaște eșecul electoral și acuză fraude majore în acest scrutin electoral, finalizat cu succesul rivalului său democrat.

ADVERTISEMENT

Toată lumea aștepta să vadă care este poziția Melaniei Trump în tot acest scandal, iar aceasta a publicat un mesaj pe Twitter în care merge pe același drum cu soțul ei și spune că poporul american merită alegeri corecte.

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, reacție după ce soțul ei a pierdut alegerile

Soția lui Donald Trump, Melania, a reacționat pentru prima dată în spațiul public, la aproape o săptămână de la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii și la o zi după ce Joe Biden a fost dat ca și câștigător.

ADVERTISEMENT

Prima doamnă de la Casa Albă a transmis, pe Twitter, în urma înfrângerii soțului ei, că ”poporul american merită alegeri corecte“. Tot în weekendul trecut, CNN scria că soția candidatului republican l-ar fi sfătuit pe Donald Trump să-și accepte înfrângerea.

”Poporul american merită alegeri corecte. Fiecare vot legal – nu ilegal – trebuie să fie numărat. Trebuie să ne protejăm democrația prin transparență totală”, a transmis Prima Doamnă pe canalul online de socializare.

ADVERTISEMENT

Aceste mesaj marchează prima postare a primei doamne de când Biden a fost declarat câștigător al alegerilor din 2020 de către presa din SUA și semnalează sprijinul său pentru președinte în lupta sa juridică care urmează în această perioadă complicată de peste ocean.

Liniște din partea familiei Trump

Reacția Melaniei este prima și cea mai semnificativă venită dinspre familia prezidențială după ce Joe Biden a fost anunțat câștigător de media americană.

ADVERTISEMENT

Majoritatea celor din cercul familiar al lui Donald Trump au rămas tăcuți. Doar încă liderul de la Casa Albă s-a remarcat prin tiruri de mesaje postate pe Twitter în care trimite acuzații de fraudă electorală.

Donald Trump refuză să accepte înfrângerea şi denunță o fraudă electorală care ar fi dus la victoria rivalului său. Acesta îi acuză în termeni duri pe democrați.

ADVERTISEMENT