News

Melania Trump, reacție privind un posibil divorț de Donald Trump. Poziția fermă a fostei Prime Doamne 

07.03.2021 | 16:05
Melania Trump reactie privind un posibil divort de Donald Trump Pozitia ferma a fostei Prime Doamne
Melania Trump, reacție privind un posibil divorț de Donald Trump. Poziția fermă a fostei Prime Doamne. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, a avut o reacție fermă legată de un posibil divorț de fostul șef de la Casa Albă, Donald Trump.

În ultimele luni, zvonurile privind o răceală în cuplul trecut pe la Washington s-au înmulțit, iar multe voci au spus că o despărțire este inevitabilă.

ADVERTISEMENT

Melania a atacat dur postul CNN, cel care a scris în dese rânduri de separarea fostului cuplu prezidențial și i-a acuzat pe jurnaliști ide acolo nu dețin informații despre viața ei de zi cu zi alături de Donald Trump.

Melania Trump reacționează după zvonurile privind un divorț de Donald Trump

Fosta primă doamnă a SUA, Melania Trump, a pus piciorul jos și i-a avertizat pe cei din presă care au vehiculat zvonurile despre divorțul ei de Donald Trump.

ADVERTISEMENT

Aceasta a criticat un material al celor de la CNN, susținând că postul de televiziunea este ”acru și rece” față de soțul ei Donald. Ea a mai spus că aceștia nu au ”informații despre gândurile sau despre viața ei de zi cu zi”, scrie DailyStar.

Reacția fostei Prime Doamne i-a surprins pe mulți, dat fiind faptul că aceasta a fost tăcută pe tot parcursul mandatului lui Trump la Casa Albă.

ADVERTISEMENT

Cum explică experții această ieșire a Melaniei față de zvonurile de divorț

Experții de peste ocean au a declarat că este posibil ca izbucnirea Melaniei să însemne ”un nou sentiment de libertate” pe care aceasta îl are după plecarea de la Washington, spune Carole Ann Rice, de la Real Coaching, pentru sursa citată.

”Acum, când Melania nu mai este Prima Doamnă, probabil că are un nou sentiment de libertate, pentru că poate vorbi despre acele subiecte despre care a simțit că nu poate în ultimii ani.Așadar, probabil că se gândește că ”este în sfârșit momentul pentru mine să vorbesc”.

ADVERTISEMENT

Despre relația Melania – Donald, Rice a mai spus că ”Numai ea și Donald Trump știu adevărul, nimeni din afara căsătoriei nu știe exact ce se întâmplă în cadrul căsătoriei. Da, poate căsătoria nu este perfectă și ea a afișat cu siguranță momente de iritare și antipatie, dar asta este cu totul personal”.

Zvonurile legate despre starea căsătoriei cuplului au început după ce o fostă prietenă a Melaniei, Stephanie Winston Wolkoff, a declarat că perechea trăiește vieți foarte separate și chiar dorm în paturi separate.

Despre aceste afirmații, experta Rice a spus: ”Mulți oameni dorm în camere separate, mulți oameni dorm în case separate când sunt căsătoriți, deci nu este neobișnuit”.

ADVERTISEMENT