News

Melania Trump revine în forță după ce s-a vindecat de COVID

28.10.2020 | 10:03
Melania Trump revine in forta dupa ce sa vindecat de COVID
ADVERTISEMENT

La o lună după ce a fost diagnosticată cu virusul SARS-COV-2, Melania Trump a găsit, în sfârșit, puterea să zâmbească din nou. Nu doar că este vindecată complet, dar își poate sprijini partenerul de viață în cel mai important moment al carierei sale politice.

Donald Trump încearcă să obțină un nou mandat la Casa Albă, dar misiunea nu este deloc ușoară, mai ales că sondajele îl indică drept favorit pe Joe Biden. Cu mai puțin de o săptămână înaintea scrutinului așteptat de o lume întreagă, Prima Doamnă a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de familia sa în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta a dat asigurări că actualul președinte al Statelor Unite va continua să lupte pentru cetățeni în fiecare zi și să se facă „auzit” prin intermediul rețelelor de socializare dacă va ieși învingător în alegerile de marți, 3 noiembrie.

Melania Trump s-a vindecat de COVID și este gata să-și ajute soțul să obțină un nou mandat la Casa Albă

Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați arătat-o atunci când familia noastră a fost diagnosticată cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Ne simțim mult mai bine acum grație unui stil de viață sănătos și unor opțiuni terapeutice fantastice care sunt accesibile în țara noastră.

Donald este un luptător. Nu sunt întotdeauna de acord cu modul în care spune lucrurilor pe nume, dar este important pentru el să se adreseze direct oamenilor în slujba cărora se află.

ADVERTISEMENT

Iubeşte această ţară şi luptă pentru voi în fiecare zi. Pentru prima dată în istorie, cetăţenii acestei ţări îşi pot auzi preşedintele direct şi instantaneu în fiecare zi prin intermediul reţelelor sociale”, a spus Melania Trump în timpul unei reuniuni la Atglen, în statul-cheie Pennsylvania.

Site-ul de campanie al lui Donald Trump a fost piratat

În altă ordine de idei, site-ul de campanie al actualului președinte a fost piratat pentru scurt timp în cursul zilei de marți, 27 octombrie, relatează AFP, citată de Agerpres. De altfel, hackerii au ținut să lase și un mesaj prin care să-și justifice gestul.

ADVERTISEMENT

Acest site a fost piratat, a indicat un mesaj postat câteva minute pe pagina donaldjtrump.com. Lumea este sătulă de informaţiile false pe care preşedintele le răspândeşte în fiecare zi”, au transmis aceștia prin intermediul paginii oficiale a republicanului, adăugând că dețin informații compromițătoare pe care le vor dezvălui doar dacă vor fi plătiți în criptomonede.

ADVERTISEMENT