ADVERTISEMENT
Life

Mellina de la Survivor România, mărturisiri emoționante despre ce s-a petrecut cu adevărat în emisiune: „Mi se face pielea de găină”

Mellina de la Survivor România a făcut câteva mărturisiri emoționante despre cum a schimbat-o concursul de la Kanal D și prin ce a trecut cu adevărat.
Autor: Dan Suta | 19.05.2021 | 12:26
Mellina, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram

Fosta concurentă din tabăra Războinicilor spune că acest show a dat-o complet peste cap, emoțional, dar și fizic. Mellina de la Survivor România a spus că participarea în acest show a făcut-o să își dea seama ce îi aduce cu adevărat fericirea în viață.

ADVERTISEMENT

Într-un dialog pe Youtube cu Diana Bianca de la Wowbiz, Mellina a făcut câteva declarații în premieră despre concursul de la Kanal D.

Cântăreața a spus că și-a dorit să participe în acest show încă de la primul Exatlon. În mod ciudat, pe ea au atras-o traseele dificile, căci visa să concureze pe teren, dar adevăratele provocări au fost dincolo de meciuri.

Mellina de la Survivor România, lucruri neștiute despre show-ul de la Kanal D

Artista spune că trebuie să fii un spirit aventurier și să ai o doză de nebunie ca să te înscrii într-un astfel de concurs. Ea le-a avut pe toate, dar odată ajunsă în Republica Dominicană, realitatea a lovit-o în față.

ADVERTISEMENT

Fără mâncare, năpădită de dorul de cei dragi, Mellina a realizat pe ce ar trebui să pună mai mult preț în viață.

„De la tot confortul ajungi la zero confort, la baza piramidei efectiv. Din punct de vedere psihologic a fost foarte greu. Nu mai știi cum arată oamenii, nici nu îu mai visezi.

Ne era teamă că nu o să avem ce mânca a doua zi. Rewardurile s-au tot mărit pe parcurs”, a declarat Mellina de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

De ce s-a îngrășat în timp ce alții slăbeau

Lucrul care a afectat-o cel mai tare a fost dorul de familie. La Survivor și-a dat seama că lucrurile simple și afecțiunea celor din jur sunt cele mai importante lucruri. „Mi-am dat seama că cel mai important este să petrec timp cu familia. Mi se face pielea de găină și acum”, a mărturisit emoționată Mellina.

Vedeta a spus că odată cu această experiență a realizat că a tânjit după lucruri care nu îi aduceau fericirea. Succesul este unul trecător și provoacă o senzație falsă de împlinire, susține Mellina în interviul de la Wownews.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit și despre motivul pentru care s-a îngrășat 10 kilograme. Aceasta a explicat că a avut probleme hormonale și s-a umflat la față din această cauză.

S-a confruntat de multe ori cu absența ciclului menstrual, iar clima de acolo și-a pus de asemenea amprenta asupra stării sale fizice, pe lângă stresul zilnic.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!