Life

Mellina de la Survivor România, mărturisiri emoționante despre ce s-a petrecut cu adevărat în emisiune: „Mi se face pielea de găină”

Mellina de la Survivor România a făcut câteva mărturisiri emoționante despre cum a schimbat-o concursul de la Kanal D și prin ce a trecut cu adevărat.
19.05.2021 | 12:26
Mellina de la Survivor Romania marturisiri emotionante despre ce sa petrecut cu adevarat in emisiune Mi se face pielea de gaina
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă din tabăra Războinicilor spune că acest show a dat-o complet peste cap, emoțional, dar și fizic. Mellina de la Survivor România a spus că participarea în acest show a făcut-o să își dea seama ce îi aduce cu adevărat fericirea în viață.

Într-un dialog pe Youtube cu Diana Bianca de la Wowbiz, Mellina a făcut câteva declarații în premieră despre concursul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că și-a dorit să participe în acest show încă de la primul Exatlon. În mod ciudat, pe ea au atras-o traseele dificile, căci visa să concureze pe teren, dar adevăratele provocări au fost dincolo de meciuri.

Mellina de la Survivor România, lucruri neștiute despre show-ul de la Kanal D

Artista spune că trebuie să fii un spirit aventurier și să ai o doză de nebunie ca să te înscrii într-un astfel de concurs. Ea le-a avut pe toate, dar odată ajunsă în Republica Dominicană, realitatea a lovit-o în față.

ADVERTISEMENT

Fără mâncare, năpădită de dorul de cei dragi, Mellina a realizat pe ce ar trebui să pună mai mult preț în viață.

„De la tot confortul ajungi la zero confort, la baza piramidei efectiv. Din punct de vedere psihologic a fost foarte greu. Nu mai știi cum arată oamenii, nici nu îu mai visezi.

ADVERTISEMENT

Ne era teamă că nu o să avem ce mânca a doua zi. Rewardurile s-au tot mărit pe parcurs”, a declarat Mellina de la Survivor România.

De ce s-a îngrășat în timp ce alții slăbeau

Lucrul care a afectat-o cel mai tare a fost dorul de familie. La Survivor și-a dat seama că lucrurile simple și afecțiunea celor din jur sunt cele mai importante lucruri. „Mi-am dat seama că cel mai important este să petrec timp cu familia. Mi se face pielea de găină și acum”, a mărturisit emoționată Mellina.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că odată cu această experiență a realizat că a tânjit după lucruri care nu îi aduceau fericirea. Succesul este unul trecător și provoacă o senzație falsă de împlinire, susține Mellina în interviul de la Wownews.

Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit și despre motivul pentru care s-a îngrășat 10 kilograme. Aceasta a explicat că a avut probleme hormonale și s-a umflat la față din această cauză.

S-a confruntat de multe ori cu absența ciclului menstrual, iar clima de acolo și-a pus de asemenea amprenta asupra stării sale fizice, pe lângă stresul zilnic.

 

ADVERTISEMENT