Life

Mellina de la Survivor România, mesaj către tatăl lui Sindy: „Vreau să îi transmit”

12.04.2021 | 17:25
Mellina de la Survivor Romania mesaj catre tatal lui Sindy Vreau sa ii transmit
ADVERTISEMENT

Mellina de la Survivor România nu regretă deloc eliminarea ei, ba chiar se bucură că își poate relua activitățile pe care nu le-a putut face cât timp a fost în competiție. Prezentă prin Skype într-o emisiune de televiziune, războinica a avut de transmis un mesaj către tatăl lui Sindy.

Mellina i-a spus tatălui fostei sale colege că aceasta se gândește mereu la el și că de multe ori i-a spus că fiecare decizie pe care o ia în competiție o face gândindu-se ce ar sfătui-o tatăl ei să facă.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îi transmit tatălui lui Sindy că se gândește ce sfaturi i-ar da oare în competiție. Mereu vorbește despre el”, a spus Mellina la Teo show.

Mellina nu regretă eliminarea de la Survivor România: „A fost un lucru bun”

Concurenta a comentat și eliminarea ei, care a avut loc duminică, 11 aprilie, fiind cea mai puțin votată dintre cei nominalizați.

ADVERTISEMENT

Mellina a spus că primul ei contact cu realitatea a fost unul destul de neașteptat, că nu se aștepta ca emisiunea să aibă atât de mare succes. A mai spus că a primit o groază de mesaje de la telespectatori, multe dintre ele fiind negative, dar nu a fost afectată de ce a citit.

„Încep să diger tot ce se întâmplă. Încerc să-mi dau seama ce se întâmplă.  Clar a fost un lucru bun că am plecat. Am dat totul până la ultimul atom din mine.

ADVERTISEMENT

Am tot simțit că pierd oameni, plus că de trei luni să nu vorbești cu familia și cu prietenii, să-ți fie foame, să te frustrezi din cauza foamei”, a declarat Mellina la Kanal D.

Concurenta a mai mărturisit în aceeași emisiune de la Kanal D că dacă altcineva ar fi ieșit duminică, probabil că făcea față în continuare concursului, deși dorința ei cea mai mare a fost să revină acasă, dorul de cei dragi fiind uriaș.

ADVERTISEMENT