Life

Mellina, dezvăluire neașteptată despre Survivor România. Ce spune despre concurenții noi

11.05.2021 | 22:51
Mellina dezvaluire neasteptata despre Survivor Romania Ce spune despre concurentii noi
ADVERTISEMENT

Mellina a făcut recent o dezvăluire neașteptată despre competiția sportivă Survivor România. Fosta concurentă de la Kanal D a vorbit despre sentimentul trăit de fiecare dată când în reality show intrau concurenți noi. 

Cântăreața a fost eliminată de ceva timp din echipa Războinicilor, la fel și alte persoane, însă emisiunea moderată de Daniel Pavel tot nu se filmează și nu pare să se apropie de final. Show-ul ar urma să se încheie în luna mai, dar tot sunt mulți participanți în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Internauții sunt de părere că filmările de la Survivor România vor fi mai lungi decât au preconizat producătorii de la Kanal D, lucru pe care îl crede și frumoasa Mellina dacă este să ne luăm după ultimul mesaj lăsat pe rețelele de socializare.

Mellina, sinceră legat de Survivor România. Cum reacționează legat de concurenții noi

Faimoșii și Războinicii continuă să primească în continuare colegi noi în echipe, concurenții fiind încântați de fiecare dată pentru că în felul acesta au forțe proaspete și șanse mai mari pentru a duce meciurile din teren la final.

ADVERTISEMENT

Noii participanți sunt adevărate guri de aer pentru cei de la Survivor România, dar se pare că realitatea este cu totul alta. Mellina a lăsat de înțeles că aducerea altor persoane în concurs îi făcea pe cei vechi să se gândească la ce e mai rău.

Concurenții din Republica Dominicană aveau senzația că șederea lor se va prelungi și mai mult în jungla aflată departe de casă, dar și faptul că lupta pentru marele premiu va fi și mai grea.

ADVERTISEMENT

„Noi când vedeam că intră concurenți noi la Survivor România și credeam că o să intrăm la pensie pe insula Războinicilor! Vă iubesc măi, Războinicelor!”, a scris Mellina pe Instagram, alături de o poză  în care apare alături de Sindy, Maria și Vera.

„Da, adevărul este că Sorin v-a dat afară pe toate. Dacă nu se mai lua de Albert, Albert nu era votat așa mult și probabil că ieșea demult”, este un comentariu din mediul virtual.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mellina (@mellinaofficial)

Mellina, fericită că a luat parte la Survivor România. Ce i-a plăcut

Fosta Războinică s-a bucurat din plin de experiența Survivor România, unde nu a trebuit decât să fie ea însăși. Artista nu a trebuit să poarte haine de firmă sau tone de farduri, profitând la maxim de soare, de mare și de natura înconjurătoare.

Cântăreața nu a avut nicio problemă cu faptul că a fost nevoită să se spele în apa mării sau că nu a avut șampon, precizând că s-a acomodat destul de repede.

Din fericire, Mellina nu a avut nici probleme grave de sănătate, ci doar câteva dereglări hormonale, așa cum s-a întâmplat și altor fete din competiție.

Artista s-a umflat destul de mult, într-un timp foarte rapid încât fanii emisiunii moderate de Daniel Pavel chiar au crezut la un moment dat că este însărcinată.

ADVERTISEMENT