Life

Mellina și-a deschis sufletul în interviul cu Roxana Nemeș. Ce dezvăluiri din viața privată a făcut fosta concurentă Survivor România

Mellina, pe numele său real Mădălina Dumitru, a vorbit extrem de sincer într-un interviu acordat Roxanei Nemeș, alături de care a fost colegă la Survivor România 2021.
08.02.2022 | 22:39
Mellina sia deschis sufletul in interviul cu Roxana Nemes Ce dezvaluiri din viata privata a facut fosta concurenta Survivor Romania
Mellina, detalii despre viața amoroasă. Are sau nu iubit fosta concurentă de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a deschis sufletul și a făcut mai multe dezvăluiri din viața privată, inclusiv despre sentimente și relații. Vedeta a scos la iveală mai multe amănunte.

Invitată în emisiunea pe care o moderează Roxana Nemeș în mediul virtual, artista nu s-a ferit să dea cărțile pe față și să ofere detalii despre viața personală.

ADVERTISEMENT

Discretă din fire în ceea ce privește acest aspect, Mellina a mărturisit că nu are noroc în dragoste. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a explicat și care este motivul.

Mellina, detalii despre viața amoroasă. Are sau nu iubit fosta concurentă de la Survivor România

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dat de înțeles că a suferit din dragoste și chiar a fost pusă să aleagă între carieră și partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Având în vedere parcursul solistei până în momentul de față și sacrificiile depuse de fosta participantă de la Kanal D este de la sine înțeles pe ce drum a ales să meargă.

„Cel cu care eram într-o relație atunci, pe care îl iubeam foarte mult, like crazy (n.r. ca o nebună), m-a pus să aleg între el și cariera de cântăreață”, a declarat Mellina, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă în momentul de față iubește și este iubită, cântăreața nu a evitat și a oferit un răspuns sincer și de această dată. Vedeta nu are în prezent un partener de viață.

„Mellina acum nu iubește, adică nu iubește un bărbat anume, în sensul romantic”, a mai spus solista, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Mellina de la Survivor România, detalii despre ultima relație de dragoste

Ultima relație sentimentală despre care a vorbit Mellina în public este alături de un bărbat pe care-l știa de mai bine de 20 de ani. Este vorba de cel care i-a furat primul sărut.

Drumurile celor doi aveau să se întâlnească din nou în urmă cu 2 ani, în Vama Veche, la momentul respectiv artista fiind extrem de fericită având în vedere că plănuia să se căsătorească.

Din păcate, povestea de dragoste a ajuns la un moment dat la final, în ciuda faptului că fosta concurentă de la Survivor România 2021 își dorea foarte mult să devină mamă.

ADVERTISEMENT