Life

Mellina, din nou singură. Fosta concurentă de la Survivor România s-a despărțit de iubit: “Mă bucur de această libertate”

Mellina, fosta concurentă de la Survivor România 2021, este din nou singură, după ce ea și partenerul ei s-au despărțit. Cântăreața se bucură de libertate.
11.02.2022 | 15:28
Mellina din nou singura Fosta concurenta de la Survivor Romania sa despartit de iubit Ma bucur de aceasta libertate
Mellina de la Survivor România este din nou singură. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mellina de la Survivor România 2021 s-a despărțit de partenerul ei, cu care era împreună de luni bune. Fosta Războinică a recunoscut, în cadrul unei emisiuni online, că este singură.

Cântăreața avea planuri de viitor cu iubitul ei, însă relația lor a ajuns la final.

Cu ceva timp în urmă, Mellina a dezvăluit că l-a cunoscut pe fostul ei iubit acum 20 de ani. Cei doi s-au reîntâlnit la mare și au ajuns să formeze un cuplu.

ADVERTISEMENT

Mellina de la Survivor România, din nou singură

Invitată la emisiunea online a Roxanei Nemeș, Mellina a vorbit despre viața sentimentală. Fosta Războinică de la Survivor România 2021 s-a despărțit de iubitul, cu care a fost împreună timp de nouă luni.

Artista vrea să se bucure de libertate și de timpul petrecut alături de cei dragi până când va avea din nou pe cineva în viața ei. Fota concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities nu a oferit detalii despre motivul despărțirii.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt într-o relație, sunt liberă ca pasărea cerului, mă bucur de această libertate până vine cineva.

Mă bucur de părinții mei, de prieteni, de pisici, mă bucur foarte mult de viață.”, a declarat Mellina în cadrul podcastului “Roxana te dezbracă de secrete”, la WOWnews.

ADVERTISEMENT

Mellina și fostul partener s-au reîntâlnit la mare, după 20 de ani, și au ajuns să se îndrăgostească. Cei doi petreceau mult timp împreună.

“Ne cunoaștem de 20 de ani. El este băiatul cu care eu m-am sărutat pentru prima data. Timp de 20 de ani nu ne-am mai văzut, apoi ne-am întâlnit în Vama Veche și am început să vorbim.

ADVERTISEMENT

Mie mi-a plăcut foarte mult ce om am descoperit după 20 de ani și m-am îndrăgostit de el. Acum suntem împreună de 8-9 luni.”, a dezvăluit Mellina la Antena Stars.

Mellina, dezvăluiri despre fosta relație

Mădălina Dumitru, pe numele ei real, a dezvăluit că un fost partener a pus-o să aleagă între el și carieră.

Vedeta îl iubea foarte mult, dar a făcut cea mai bună alegere pentru ea, și anume cariera.

“Cel cu care eram într-o relație atunci, pe care îl iubeam foarte mult, like crazy (n.r. ca o nebună), m-a pus să aleg între el și cariera de cântăreață.”, a povestit Mellina.

ADVERTISEMENT