Life

Mellina e îndrăgostită de Marius de la Survivor România? Concurenta, gesturi interzise în camp-ul Războinicilor

03.04.2021 | 13:07
Mellina e indragostita de Marius de la Survivor Romania Concurenta gesturi interzise in campul Razboinicilor
ADVERTISEMENT

O nouă idilă e pe cale să se înfiripe la Survivor România. Dacă în sezonul trecut Karinei i s-au aprins câlcâiele după Andrei, cu care a și trăit o scurtă poveste de dragoste în afara competiției, de data aceasta se pare că Mellina este atinsă de săgeata lui Cupidon.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Romina, tânăra eliminată la jumătatea lunii martie, după o ședere relativ scurtă în Republica Dominicană. Aceasta susține că îndrăgita artistă se simte atât de atrasă de Marius încât nu ezită să scoată la înaintare tot „arsenalul” din dotare pentru a-i suci mințile.

ADVERTISEMENT

Începea să facă fandările și genoflexiunile în față, unde era Marius și se apleca în așa fel încât să se vadă toată splendoarea dorsală”, a povestit fosta Războinică într-un interviu acordat recent.

Romina aruncă bomba. Se înfiripă o nouă idilă la Survivor România?

Gesturile pe care le-am văzut eu, le-a văzut și Marius. Venea și în ultima perioadă a început să-și facă un fel de antrenamente: genoflexiuni, fandări…

ADVERTISEMENT

Și stătea în costumul de baie, slipul era din acela brazilian. Începea să facă fandările și genoflexiunile în față, unde era Marius și se apleca în așa fel încât să se vadă toată splendoarea dorsală”, a dezvăluit Romina, adăugând că Marius nu a privit-o niciodată pe Mellina mai mult ca o simplă colegă de echipă, chiar dacă și-a dat seama că încearcă să-l seducă.

Nu este nici o apropiere între ei, doar că ea își dorea și făcea tot felul de gesturi. Eu, dacă aveam o discuție cu el acolo în camp, nu mă ascundea, dar ea își găsea tot timpul să apară. Era cu genoflexiunile, venea în față, exact acolo se punea.

ADVERTISEMENT

Puteai să mergi undeva mai departe… Dar o interesa și discuția, voia să afle ce discut cu Marius să se expună ea acolo, crezând că-i dă lui Marius vreun impuls…

Acum, sper să nu se supere Marius că am s-o spun, pentru că mi-a zis-o el… Eu i-am spus: ”uite, Mellina sigur te place…” .

ADVERTISEMENT

Și după asta am mers la un interviu, iar când m-am întors, mi-a spus Marius că Mellina a început să-l pipăie pe picioare și din-astea… Jucau un joc de cuvinte, ”Valiza”. Marius mi-a spus clar că nu-și dorește să facă un cuplu cu Mellina. Se amuza și el”, a mai spus fosta Războinică.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că „le dă oxigenul cu care trăiesc”
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Ciorbă cu păstăi, dovlecel și iaurt grecesc. Un prânz perfect pentru sezonul cald
Ciorbă cu păstăi, dovlecel și iaurt grecesc. Un prânz perfect pentru sezonul cald
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”