Life

Mellina, eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Prima declarație făcută de artistă

Mellina, pe numele său adevărat Mădălina Dumitru, este concurenta care a părăsit competiția de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”, în ultima gală a emisiunii.
16.01.2022 | 12:13
Mellina eliminata de la Bravo ai stil Celebrities Prima declaratie facuta de artista
ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost eliminată după ce a fost votată de colegele din show, dar și de către telespectatori. Vedeta a făcut și o primă declarație după ce a ieșit din emisiunea de la Kanal D.

Fosta concurentă de la Survivor România se aștepta să plece din competiția moderată de Ilinca Vandici, însă este mulțumită că a rezistat până acum. Artista le-a mulțumit tuturor pentru această șansă.

ADVERTISEMENT

Mellina s-a bucurat din plin de experiența de pe platourile de filmare de la Kanal D, mărturisind că nu este deloc supărată că a plecat acasă.

Mellina, scoasă din competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Prima declarație făcută de artistă

„Asta este viața. Nu este nicio problemă. Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început. Îmi pare rău că voi pleca.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc pentru această experiență, mulțumesc juriului de la care am învățat multe, mulțumesc fetelor care sunteți super mișto din toate punctele de vedere.

 Mulțumesc oamenilor care m-au votat și m-au susținut și ce să zic…O să îmi fie dor de voi. Nu credeam că o să zic asta.

ADVERTISEMENT

La început mi-a fost frică de juriu după care am început să îi cunosc și să văd că sunt oameni foarte de treaba.  A fost o experiență deosebită. Toți oamenii din spatele camerelor, reporterii, chiar am rămas fară cuvinte.

Nu sunt supărată, îmi pare rău, dar a fost o experiență deosebită”, a declarat Mellina după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mellina, încântată de experiența de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cântăreața s-a bucurat din plin de călătoria interesantă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Mellina este fericită că a avut șansa să cunoască echipa de la Kanal D, deși a fost o muncă titanică la mijloc.

Frumoasa brunetă a învățat foarte multe lucruri de pe urma emisiunii, precizând că a devenit o persoană mult mai disciplinată. În plus, a clădit prietenii frumoase și a învățat multe lucruri.

Mellina se consideră o persoană câștigată, fiind bucuroasă că a avut parte de o susținere mare din partea fanilor săi.

ADVERTISEMENT