Life

Mellina este acuzată de fani că și-a făcut operații estetice cu câştigurile de la emisiune: ”Cu banii de la Survivor s-a tunat”

Mellina este acuzată de fani că și-a făcut operații estetice cu banii pe care i-a luat de la Survivor România.
13.07.2021 | 18:55
Mellina este acuzata de fani ca sia facut operatii estetice cu castigurile de la emisiune Cu banii de la Survivor sa tunat
Mellina este acuzată de fani că și-a făcut operații estetice cu câştigurile de la emisiune: ”Cu banii de la Survivor s-a tunat”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După revenirea din Republica Dominicană, fanii au observat că aspectul fizic al Mellinei s-a schimbat. Aceasta are acum un bust mai generos și un posterior mai bombat.

Fanii nu au întârziat să îi adreseze întrebări referitoare la acest subiect Mellinei și chiar au acuzat-o că a folosit banii pe care i-a primit în urma emisiunii Survivor România pentru a-și schimba dramatic aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

Mellina, acuzată că și-a făcut operații estetice

Astfel, fanii Mellinei susțin că aceasta și-a făcut mai multe intervenții și a trecut de mai multe ori pe la cabinetul esteticienilor. Susținătorii fostei concurente de la Survivor spun că ea și-a modifica buzele, sânii, dar și fundul, după ce a revenit de la emisiune.

”După Survivor te-ai făcut frumoasă… sâni, buze, fund…”, i-a scris un fan acesteia, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un altul a spus că banii câștigați la Survivor au fost folosiți pentru ca aceasta să se „tuneze”.

”Cu banii de la Survivor s-a tunat”, spunea un alt fan, în timp ce un altul o întreabă pe artistă dacă își modifică pozele sau chiar și-a pus silicoane.

ADVERTISEMENT

”Să înțelegem că ți-ai pus sâni sau e poza modificată”, a scris fanul respectiv.

Cum arată Mellina după Survivor
Cum arată Mellina după Survivor. Sursa foto: Facebook

Mellina, dezvăluri despre ce făcea la Survivor

Melina Dumitru, pe numele său real, a povestit ce făcea în timpul emisiunii Survivor România. Aceasta a dezvăluit că profita de momentele în care se putea bucura de apa mării.

Mai mult, ea își dădea toate hainele jos și înota, timp în care se concentra pe propriile gânduri și chiar compunea versuri pentru viitoarele sale piese.

ADVERTISEMENT

„Când eram în competiție, mă duceam departe, unde nu erau camere de filmat, mă dezbrăcam și înotam în mare.

A fost cel mai eliberator lucru pe care l-am făcut până acum, în viața mea: eu cu mine, natura și atât.

Și acolo stăteam cu orele și simțeam nevoia să compun. Făceam două versuri și apoi le rețineam, pentru că nu aveam unde să le scriu”, a spus aceasta.

Mellina de la Survivor România este cântăreață, iar ea le dezvăluia fanilor că a filmat primul său videoclip, alături de mai mulți foști participanți de la emisiune.

ADVERTISEMENT
Tags: