Life
notix pixel id

Mellina, note mici încă de la prima defilare la Bravo, ai stil! Ce au avut jurații de spus despre ținuta solistei

Mellina a acceptat o nouă provocare, de această dată în show-ul de modă Bravo, ai stil! Celebrities, unde a primit deja primele reacții din partea juraților.
18.11.2021 | 20:46
Mellina, note mici încă de la prima defilare la Bravo, ai stil! Ce au avut jurații de spus despre ținuta solistei
Mellina, prima impresie despre Bravo, ai stil! Celebrities. Cum au reacționat jurații. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a profitat de perioada aceasta, că nu are concerte și a luat decizia de a-și încerca norocul. Din păcate, fosta concurentă de la Survivor România nu a fost pe placul juriului.

Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci nu au fost deloc impresionați de apariția solistei, care a defilat într-o rochie nude, dintr-un material „nereușit”.

Minusurile Mellinei au fost scoase în evidență de cei de la masa juriului, care au taxat-o, mai ales că la intrarea în concurs trebuia să fie perfectă.

ADVERTISEMENT

Mellina, prima impresie despre Bravo, ai stil! Celebrities. Cum au reacționat jurații

„Oameni buni, după cum vedeți n-am avut stare și m-am băgat în alt proiect nebun și frumos. Am acceptat să intru în competiția Bravo, ai stil Celebrities tocmai pentru că
este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine…

Din junglă, unde aveam un singur rând de haine am intrat la cel mai mare show despre stil. Ce caut eu în competiția asta? Caut să învăț, să evoluez și în această direcție, a stilului vestimentar.

ADVERTISEMENT

Sunt o persoană care până în prezent nu am pus accent pe haine, accesorii, imagine în general. Sunt genul acela de persoană care își dă majoritatea banilor pe experiențe, călătorii și evident MUZICĂ 💙.

Am de recuperat mult. Și o să îmi dau toată silința să fac asta… Că voi reuși sau nu rămâne de văzut. Sper să vă bucur cu momentele mele și dacă vă place de mine sper să mă susțineți”, a scris Mellina pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mellina, taxată de jurații de la Bravo, ai stil, la prima defilare

Prima defilare de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a prins-o pe picior greșit pe artistă. Fosta participantă de la Survivor România nu a fost deloc pe placul juraților de la Kanal D.

„Mellina, puiule, bine ai venit în emisiune! Ai o rochie, nu că urâtă, nu se califică la capitolul rochie, ea este un material care a fost cusut.

ADVERTISEMENT

Chestia e următoarea: fiind prima apariție a ta la Bravo, ai stil! Celebrities, cu toată dragostea îți voi da steluța. Tu ori îți iei stilist, ori te faci stilist, pentru că e «distanță» între rochia ta și cu ce sunt restul îmbrăcate.

Nici rochia nu e rochie, nici părul nu e păr, alea din picioare aruncă-le!”, a spus Raluca Bădulescu despre ținuta purtată de Mellina, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Nici Maurice Munteanu nu a fost încântat de stylingul propus de noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Designerul a asemănat-o cu actrița Oana Sârbu din perioada în care juca în „Liceenii”.

Creatorul de modă este de părere că artista nu transmite nimic prin ținuta sa, urându-i ca data viitoare să fie mai atentă la elementele pe care le combină.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri