Life
notix pixel id

Mellina, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cum a apărut în emisiunea de la Kanal D

Mellina a schimbat registrul și a acceptat provocarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce în urmă cu câteva luni a fost concurentă la Survivor România.
15.11.2021 | 23:51
Mellina, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cum a apărut în emisiunea de la Kanal D
Mellina a acceptat provocarea de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce ținută a ales. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta Războinică din Republica Dominicană este noua concurentă a emisiunii prezentate de Ilinca Vandici și Victor Slav. Vedeta a fost primită cu brațele deschise.

Jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-au bucurat de apariția artistei, care a îmbrăcat pentru show o ținută inedită, care nu se potrivește tocmai stilului cu care ne-a obișnuit.

Mellina a purtat o rochie nude foarte diafană, iar în picioare a optat pentru o pereche de pantofi în aceeași nuanță. Părul lung a fost lăsat desfăcut pe spate.

ADVERTISEMENT

Mellina a acceptat provocarea de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce ținută a ales

Intrarea în platoul de la Kanal D a fost o surpriză pentru toată lumea și cu siguranță artista va fi o prezență care se va face simțită la filmări.

„Bine ai venit, Mellina!”, a spus Ilinca Vandici, în timp ce fosta concurentă de la Survivor România își făcea intrarea în scenă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa solistă a știut să se facă remarcată la Survivor România, unde prin intermediul poreclei sale, Furnicuța, a reușit să adune foarte mulți fani.

Și pentru că este un concurs care se bazează pe voturile celor de acasă, cântăreața are foarte mare încredere în cei care o urmăresc și o susțin în actualul proiect.

ADVERTISEMENT
Mellina, în platoul de la Kanal D
Mellina, în platoul de la Kanal D. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik

Cine este Mellina, noua participantă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Mădălina Dumitru, așa cum se numește în realitate artista, nu este pentru prima oară într-o competiție de la Kanal D. Cântăreața a făcut parte din echipa Războinicilor de la Survivor România.

Vedeta este un artist complet, asta pentru că nu este numai cântăreață, ci și compozitor, producător şi textier. În plus, concurenta de la Kanal D este pasionată de dans.

ADVERTISEMENT

A făcut parte din trupa Abracadabra, unde a făcut și primii pași în acest sens, iar peste ani avea să danseze penuru băieții de la Alb Negru.

Primii 23 de ani din viață i-a dedicat acestei pasiuni. Mai târziu, și-a îndreptat atenția către muzică, prima piesă fiind lansată alături de Vescan, și anume „Poză de album”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri