Life

Melodia care a rupt topul Youtube are peste 180 de milioane de vizualizări. De ce ar trebui s-o asculte toate femeile

Piesa care a ajuns la inimile ascultătorilor de pe Youtube. Depășește 180 de milioane de vizualizări și e potrivită pentru doamne.
08.02.2023 | 16:49
Melodia care a rupt topul Youtube are peste 180 de milioane de vizualizari De ce ar trebui so asculte toate femeile
Piesa care a ajuns la inimile ascultătorilor de pe Youtube. Depășește peste 180 de milioane de vizualizări și e potrivită pentru doamne. Sursa foto: showmetech.com.br
ADVERTISEMENT

Melodia care a rupt topul Youtube are peste 180 de milioane de vizualizări, la numai trei săptămâni de când a fost lansată. De ce ar trebui s-o asculte toate femeile din întreaga lume și cui este dedicat mesajul său.

Piesa care a ajuns la inimile ascultătorilor de pe Youtube. Depășește 180 de milioane de vizualizări și e potrivită pentru doamne

Flowers este piesa interpretată de Miley Cyrus și care a ajuns la inimile ascultătorilor de pe Youtube într-un timp relativ scurt. În momentul de față depășește 184 de milioane de vizualizări și se află pe locul 11 în clasamentul de pe platformă.

ADVERTISEMENT

Internauții și fanii artistei internaționale sunt de părere că versurile melodiei ascund un mesaj pentru fostul soț, actorul Liam Hemsworth, a cărui zi de naștere a coincis cu data lansării acesteia. Este vorba de ziua de 13 ianuarie 2023.

„Pot să-mi cumpăr singură flori/ Pot să merg singură să dansez / Și pot să mă țin singură de mână / Da, eu pot să mă iubesc mai bine decât poți tu”, cântă vedeta internațională în cea mai nouă piesă a sa.

ADVERTISEMENT

În plus, artista insistă asupra performanțelor slabe pe care le-a avut fostul partener de viață în dormitor. Cântăreața subliniază că se iubește mai mult decât a făcut-o vreodată bărbatul care i-a devenit soț în decembrie 2018.

Mai mult decât atât, melodia renumitei cântărețe se numără printre cele mai populare sunete folosite pe TikTok la ora actuală. În plus, a depășit în vizualizări piesa în care Shakira i-a cântat lui Gerard Pique: „Ai dat un Rolex pe un Casio / Ai dat un Bentley pe Twingo”.

ADVERTISEMENT

Miley Cyrus, pe val cu piesa dedicată fostului soț, Liam Hemsworth

În altă ordine de idei, Miley Cyrus nu a confirmat dacă Flowers este despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Liam Hemsworth, partenerul de viață care ar fi fost infidel în timpul celor 10 ani în care au fost împreună.

Nu mai puțin de 14 femei au ajuns în patul actorului în timpul mariajului care a durat doar 8 luni, motiv pentru care videoclipul piesei a fost filmat în vila în care acesta a fost infidel. Totodată, vedeta dansează precum Joker, care este filmul preferat al fostului partener.

ADVERTISEMENT

Melodia care, cu siguranță este pe placul multor femei, face parte din viitorul album lansat de frumoasa blondină, Endless Summer Vacation, care este programat să apară în data de 10 martie 2023, notează Billboard.

ADVERTISEMENT