Cele mai citite

Rihanna, Kanye West şi Paul McCartney, SUPER PIESĂ

MELODIE NOUĂ RIHANNA. Cintareata tocmai a lansat o noua melodie, o balada acustica ce este rezultatul colaborarii cu Paul McCartney si Kanye West. Artista si-a lasat ultimul single cu exact un an in...
25.01.2015 | 16:04
Rihanna, Kanye West şi Paul McCartney, SUPER PIESĂ
ADVERTISEMENT

MELODIE NOUĂ RIHANNA. Cintareata tocmai a lansat o noua melodie, o balada acustica ce este rezultatul colaborarii cu Paul McCartney si Kanye West. Artista si-a lasat ultimul single cu exact un an in urma.

MELODIE NOUĂ RIHANNA. Melodia “Four Five Seconds” a fost anuntata de Kanye West acum cateva zile si este cel de-al doilea rezultat al colaborarii sale cu fostul compenent al trupei Beatles. In primele zile ale lui ianuarie, Paul McCartney si Kanye West au lansat melodia “Only One”, o informeaza The Guardian.

MELODIE NOUĂ RIHANNA. Artista de peste ocean si Kanye West au mai colaborat inainte pentru melodiile “All of the Lights” si “Run This Town”, in cea de-a doua facand echipa cu Jay Z.

ADVERTISEMENT

MELODIE NOUĂ RIHANNA. Pentru Paul McCartney, 2015 a inceput cu doua colaborari neobisnuite. Inainte de “Four Five Seconds”, el a contribuit la coloana sonora a jocului video “Destiny”, unul din cele mai bine vandute in anul care a trecut.

http://youtu.be/NKf1wAJRBME

sursa: stirileprotv.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri