Fotbal intern

Membrii “Peluzei Cătălin Hîldan” ignoră ultima decizie a FRF! Ce au anunțat ultrașii înainte de CFR Cluj – Dinamo

26.07.2019 | 18:38
Membrii Peluzei Catalin Hildan ignora ultima decizie a FRF Ce au anuntat ultrasii inainte de CFR Cluj  Dinamo

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de fotbal a anunțat, oficial, consecințele manifesărilor ultrașilor de la Dinamo din timpul meciului cu Viitorul, pierdut de alb-roșii cu 5-0. Fanii dinamoviști au fost interziși pe stadion la următoarele 5 deplasări ale echipei lor în Liga 1. Hotărârea vine după incidentele de la Ovidiu, unde o parte dintre suporterii din PCH au intrat pe gazon. Ultrașii transmit, însă, că vor fi prezenți în peluza stadionului din Cluj, unde Dinamo joacă sâmbătă contra CFR-ului.

Membrii “Peluzei Cătălin Hîldan” ignoră ultima decizie a FRF!

La doar câteva ore după anunțul oficial al Comisiei de Disciplină, PCH a anunțat pe pagina oficială de facebook că vor organiza deplasarea organizată la Cluj, pentru meciul cu CFR. Pentru realizarea acestui lucru, ultrașii au luat hotărârea de a merge “incognito”, fără a afișa vreun însemn al clubului. Mai mult, fanii transmit că organizatorii meciului le vor permite accesul în peluza stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”.

Toată lumea la Cluj, DAR ATENȚIE! Vom intra la meci fără steaguri, fulare și însemne (din cauza suspendării galeriei noastre pentru 5 etape).

DISTRIBUIȚI MASIV ACEST COMUNICAT!

Gazdele ne-au transmis că ne vor primi în peluză . Jandarmeria va avea motiv să ne evacueze dacă apar însemne cu Dinamo în peluză. 
Este nevoie de noi mai mult ca oricând!

Va urma un apel important legat de susținerea echipei!“, a transmis PCH pe pagina oficială de Facebook.

Comunicatul PCH. Sursă Foto: Facebook.com
Comunicatul PCH. Sursă Foto: Facebook.com

Dinamo, cel mai slab start de sezon din istorie

Dinamo se află în fața celui mai slab start de sezon din cei 71 de ani de istorie. După două etape din această stagiune, formația din Șoseaua Ștefan cel Mare a înregistrat două înfrângeri fără gol marcat, 0-5 la Ovidiu, cu Viitorul lui Gică Hagi, și 0-2 pe Arena Națională contra Universității Craiova. În sezoanele 1975-1976 şi 97-98 s-a mai întâmplat ca Dinamo să nu aibă niciun punct după primele două meciuri oficiale disputate în campionat. Spre deosebire de actualul sezon, atunci salvarea formației a venit din partea ofensivei, care a marcat câte un gol.

  • 2 partide a disputat Dinamo în acest sezon, ambele pierdute
  • 0 goluri au marcat “alb-roșii” în debutul acestui sezon