Au dat-o la pace! Meme Stoica: “Denis a fost senzaţional!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/04/2018, 11:06
Au dat-o la pace! Meme Stoica: “Denis a fost senzaţional!”

Denis Alibec şi Mihai Stoica n-au avut o relaţie foarte apropiată în ultima perioadă, dar directorul sportiv de la FCSB a revenit la sentimente mai bune faţă de atacantul “roş-albaştrilor”. Oficialul vicecampioanei României a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec, după FCSB – Iaşi, scor 1-0.

“Şi eu sunt un pic marcat de ceea ce s-a întâmplat aseară pentru că nu am avut niciun meci în care să suferim atât. Am avut jucători care s-au precipitat, au fost greşeli pe final, au vrut să joace decisiv. Dar nu poate să spună nimeni că n-am meritat victoria. A fost obţinută cu noroc, dar numai Alibec a avut 3 ratări. Denis s-a luptat pentru fiecare balon, a câştigat duelurile aeriene. Este pe drumul bun, se antrenează foarte bine. Am apreciat evoluţia lui.

“Denis a fost fluierat de cei care îl iubesc!”

Vă spun eu de unde vin huiduielile la adresa lui Denis Alibec. Eu cred că a fost fluierat de cei care îl iubesc şi se aşteaptă la 2-3 goluri de la el. Denis a fost senzaţional, mie mi-a plăcut foarte mult”, a spus Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, pentru o emisiune de sport.

Închide ×