Fanatik Show

Meme Stoica: “Adversarii vin cu teama de a nu lua multe”

La Fanatik Show, managerul Stelei, Mihai Stoica a oferit ultimele informaţii din tabăra campioanei. Oficialul "roş-albaştrilor" le-a promis suporterilor că va rezolva "golul" din atacul Stelei...
19.08.2013 | 23:59
Meme Stoica Adversarii vin cu teama de a nu lua multe
ADVERTISEMENT

La Fanatik Show, managerul Stelei, Mihai Stoica a oferit ultimele informaţii din tabăra campioanei. Oficialul “roş-albaştrilor” le-a promis suporterilor că va rezolva “golul” din atacul Stelei printr-o nouă achiziţie.

Meme despre:

Nikolici: “A fost operat astăzi la menisc. Nu a fost afectat cartilajul şi asta e bine. O lună şi jumătate este out. Sigur mai aducem un atacant, pe profil diferit faţă de ce avem acum la echipă. Am fi adus un atacant şi dacă nu se accidenta Niko”

ADVERTISEMENT

Legia Varşovia: “Au jucători de echipa naţională de la mijloc în sus, jucători de gabarit, cu experinţă. Am văzut meciurile lor şi nici adversarii nu s-au ridicat la nivelul lor, au lăsat impresia că ei joacă cu lejeritate. Cu exceptia compartimentului defensiv unde iese in evidenta fundasul stanga, titular în naţionala Poloniei, sînt jucători care nu se compară cu ai noştri. Au doi mijlocaşi centrali foarte buni, apoi au doi jucători de marginea terenului printre care şi un stîngaci titular în naţionala de tineret a Poloniei. De la mijloc în sus este o echipă de nivelul Stelei”

Şansele cu Legia Varşovia: “Cred că ne calificăm. Întîlnim o echipă bine organizată defensiv, peste Tbilisi, dar avem prima şansă. Cei de la Legia sînt jucători de mare calitate, dar cred că diferenţa o poate face agresivitatea noastră şi valoarea superioară a jucătorilor noştri. Sîntem prea bine pregătiţi încît să nu ne sufocăm adversarul”

ADVERTISEMENT

Suporterii de pe Naţional Arena: “Cel mai probabil stadionul va fi plin. Nu se va bate recordul cu Chelsea, pentru că sînt locuri pe care nu le putem scoate la vînzare. Sînt vîndute aproape toate biletele pînă la această oră. Va exista o zonă tampon prin care trebuie să protejăm suporterii Legiei. 2150 de locuri trebuie să le scoatem de la vînzare. În rest se va vinde tot. Vor fi peste 52 de mii de spectatori”.

Achiziţii: “Sigur vom aduce încă un atacant, indiferent dacă ne calificăm în Champions League. E de profil diferit faţă de ceea ce avem”

ADVERTISEMENT

Steaua: “Sîntem prea bine pregătiţi pentru a nu reuşi să ne sufocăm adversarul chiar dacă este vorba de Legia. În afară de meciul retur cu Tbilisi şi de meciul cu Ceahlăul, unde am întîlnit o echipă bună şi am suferit, în rest ne-am dominat copios toţi adversarii şi scorurile au fost departe de realitate. Adică ar fi trebuit să cîştigăm la diferenţe mai mari. Au scăpat ieftin, aceasta este realitatea. Steaua e ca acum 15-20 de ani. A cîştigat respectul adversarilor, care vin la noi cu teama de a nu lua multe. Aşa a fost şi cu Dinamo, şi cu CFR”.

Transferul lui Chima: “Cînd am vrut noi, Chima nu vroia să vina în campionatul României. Joacă mijlocaş stînga la Molde. Nu ne interesează poziţia asta.  Noi vrem să aducem un atacant”.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Legia: “Mi-ar părea rău ca ei la apel să nu cîştige şi în retur să fie celebra lor peluză închisă.  Atmosferă ca în Polonia nu vezi nicăieri, nici in Turcia sau în Grecia. E formidabil. E un model de urmat şi pentru noi. Mi-ar plăcea şi mie să văd în Ghencea sau pe Naţional Arena toţi suporterii Stelei îmbrăcaţi în aceaşi culoare şi să facă mişcările pe care  le fac cei din Polonia. Este ceva ieşit din comun, să vezi un stadion întreg, toţi suporterii îmbrăcaţi în alb, ca la Legia. Nu stă nimeni pe scaun, îţi lasă o impresie deosebită. E peste orice închipuire. Jucătorii nostri au experienţă, nu se pot teme de aşa ceva”.

VEZI VIDEO:

ADVERTISEMENT
Tags: