Carousel hot news

Meme tremură în continuare! Verdictul s-a AMÎNAT!

UPDATE / Decizia instanţei s-a amînat! Pe 30 mai se va da verdictul....
23.05.2014 | 15:17
Meme tremură în continuare! Verdictul s-a AMÎNAT!
ADVERTISEMENT

UPDATE / Decizia instanţei s-a amînat! Pe 30 mai se va da verdictul.

UPDATE / Teodora Stoica a fost lăsată de oamenii de ordine să meargă lîngă tatăl ei în sala de judecată. Cei doi s-au îmbrăţişat şi au izbucnit în lacrimi. Curtea de Apel este în pronunţare. Şe aşteaptă verdictul.

UPDATE / “De aproape trei luni nu fac altceva decît să studiez, îmi aduc aminte de facultate, sînt nevinovat. In privinţa mea, toate faptele sînt prescrise. Voi avea cîştig de cauză la CEDO. Consider că această condamnare a fost cu rea credinţă. Nu vreau să vorbesc foarte mult. La ultima şedinţă am vorbit 63 de minute şi am ieşit în aplauze, dar tot în închisoare m-am dus. În viaţa mea nu am fost decît un performer, nu sînt un infractor. Această condamnare condamnă o familie care trăia din cîştigurile mele, e adevărat, cîştiguri generoase. De 22 de ani am făcut numai performanţe. Nu sînt un infractor. Am luat titlul de campion. Peste cîteva ore, echipa mea va cîştiga Cupa României, iar eu sînt într-un penitenciar. Această familie trebuie să trăiască din 2 pensii ale parinţilor mei care au 80 şi 70 de ani, a declarat Meme Stoica în sala de judecată.

UPDATE / Meme Stoica a fost însoţit de Nicolae Dică şi Marius Ianuli la Curtea de Apel. În sala de judecată a intrat fata sa, Teodora, îmbrăcată în negru, a cărei fizionomie o trădează că a plîns. Meme plînge şi stă cu capul plecat, pentru a evita contactul vizual cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica va avea azi înfăţişare la Curtea de Apel, urmînd a se decide dacă el trebuie eliberat sau dacă rămîne în arest.

Avocaţii lui Meme Stoica au depus o contestaţie în urmă cu mai multe săptămîni, prin care au solicitat eliberarea managerului Stelei pe motiv că acesta nu a fost judecat şi încarcerat după noul Cod Penal, ci după cel aflat în vigoare în momentul săvîrşirii faptelor. Primul termen a avut loc pe 25 aprilie, însă acesta a suferit o amînare tocmai pentru 23 mai, cînd Meme ar trebui să afle dacă mai rămîne sau nu în detenţie. Amînarea l-a scos din minţi atunci pe oficialul stelist, el adresîndu-se magistraţilor: “Sînt singurul condamnat căruia nu i s-a cerut pedeapsă. Vă este uşor să amînaţi, dar eu fac puşcărie degeaba. Am venit de la ora 6.00 dimineaţa, pentru ca dumneravoastră să amînaţi acum. E uşor de vorbit, însă eu stau la puşcărie “.

ADVERTISEMENT

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri