Ienei îi DISTRUGE pe Meme şi Reghe. Vezi reacţia Stelei

UPDATE 19.00 Laurenţiu Reghecampf i-a răspuns lui Emeric Ienei, după ce acesta a lansat un atac dur la adresa lui şi a lui Meme Stoica. "Am să-l respect toată viaţa pe Emeric Ienei! Este cel...
25.12.2013 | 19:08
Ienei ii DISTRUGE pe Meme si Reghe Vezi reactia Stelei

UPDATE 19.00 Laurenţiu Reghecampf i-a răspuns lui Emeric Ienei, după ce acesta a lansat un atac dur la adresa lui şi a lui Meme Stoica. “Am să-l respect toată viaţa pe Emeric Ienei! Este cel mai important om din istoria echipei Steaua. Trebuie să ştie că sînt foarte apropiat şi apreciat de jucătorii pe care-i antrenez! Nea Emi, te stimez şi voi respecta toată viaţa mea, sper să pot realiza 10% din ce ai reuşit tu sa relizezi la Steaua! Dar cum ştiţi toti s-a schimbat mult fotbalul şi va fi foarte greu!”, a declarat antrenorul.

……………………………………………………..

Interviu exploziv cu Emerich Ienei de Crăciun. Cînd vine vorba de Reghecampf şi Meme Stoica, legendarul antrenor al Stelei strîmbă din nas şi dezvăluie că singurul care avea respect faţă de vîrsta sa era Gigi Becali. 

Cum vedeţi parcursul Stelei din cupele europene şi din turul acestui campionat?

 Consider că pînă la urmă Steaua s-a descurcat excelent în campionat, însă în cupele europene evoluţia echipei lui Reghecampf a lăsat de dorit. Din păcate în Europa antrenorii şi conducătorii Stelei au vorbit mult şi au făcut mai nimic.

Ce nemulţumiri aveţi legate de conducătorii şi, implicit, de antrenorul Stelei?

Aroganţa de care au dat dovadă m-a cam deranjat. În plus, consider că Mihai Stoica a sărit în acest an destul de rău calul la adresa mea. Vă spun sincer că m-a deranjat enorm atunci cînd m-a luat la mişto cu DiCaprio în loc de Di Canio. Este adevărat că eu am greşit, atunci cînd am pronunţat eronat numele actorului în loc de numele fotbalistului, însă cred că a fost lipsă de eleganţă din partea lui ca să nu spun prea mult. Cred că mult mai frumos era dacă Mihai Stoica mă suna ulterior şi îşi cerea scuze. Să nu uite că eu am o vîrstă care îmi permite chiar să-i fiu tată. 

Reghecampf ?

Reghe este un tip care nu atacă aşa frontal, are un oarecare respect, cu toate că este şi el un pic, dar un pic, arogant, Însă sotia lui a vorbit în acestă vară de mine mai puţin frumos, m-a trimis să am grijă de nepoţi, dar mi-a trecut… Îl sfătuiesc pe Reghe să încerce să îşi apropie toţi jucătorii de el, doar aşa poţi avea parte la echipă de linişte. Dacă tu te pui bine doar cu titularii , iar rezervele nu te simt aproape , atunci într-un final o să ai  probleme în propriul vestiar. 

Dar de unde aceste “înţepături” la adresa dumneavoastră?

Bănuiesc că i-a deranjat faptul că în acest an atît eu, cît şi Anghel Iordănescu, am avut alte păreri legate de mersul echipei… I-a deranjat că atunci cînd jocul Stelei nu a mers, noi am spus lucrurilor pe nume. Mai mult, aş vrea să vă spun că de mai bine de doi ani, dacă nu chiar de mai mult timp, nimeni de la Steaua nu m-a sunat! Nu mă refer la Duckadam, că oricum el nu e angajatul acestui club. Nu ştiu de ce oficialii Stelei au ales să aibă o asemnea reacţie faţă de mine.  Eu consider că i-am făcut cinste acestei echipe în Europa. Gigi Becali mă respecta chiar dacă şi el se mai enerva cîteodată pe mine.

“Mutu va fi un cîştig pentru Petrolul”

Revenind la Liga I, cum credeţi că va fi lupta pentru titlu?

Chiar dacă multă lume se gîndeşte că lupta pentru titlu se va da între Steaua şi Astra, după mine eu aş vrea să atrag atenţia asupra echipei Petrolul Ploieşti. Nu uitaţi că la această formaţie din retur  vine Adi Mutu, iar acest lucru va fi un cîştig pentru formaţia lui Cosmin Contra.  

Este Reghecampf  capabil să cîştige din nou titlul pentru Steaua şi în vara anului viitor?

Eu zic că da. Mă bazez pe ambiţia lui de a demonstra că este cel mai bun. În mod sigur va face o pregătire de iarnă excelentă, în care va pune accent pe condiţia fizică.. Apoi, cu două-trei transferuri, cred că Steaua va reveni pe primul loc la foarte puţin timp de la startul returului.

 

Tags: