Continuă scandalul cu CFR. “Nu ţin cont de prietenie!” Atac la Mureşan

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/04/2018, 11:20
Continuă scandalul cu CFR. “Nu ţin cont de prietenie!” Atac la Mureşan

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Oficialul “roş-albaştrilor” s-a arătat deranjat de faptul că Iuliu Mureşan, preşedintele de la CFR Cluj, a intervenit în scandalul pe care îl purta cu Dan Petrescu şi i-a transmis acestuia “să-şi vadă de treabă”.

Mai mult, Mihai Stoica a dezvăluit şi de ce îl atacă ori de câte ori are ocazia pe Dan Petrescu şi susţine că nu ţine cont de prietenie şi colaborări atunci când vine vorba de un lucru care avantajează FCSB-ul.

“Mureşan să-şi vadă de treabă!”

“Eu sunt puţin deranjat de faptul că acum vorbeşte şi Mureşan. Cum poţi să spui că Petrescu m-a ajutat? Că i-a propus lui Bucşaru să mă ia la Urziceni? Da! Dar şi eu i-am zis lui Becali să-l aducă la Steaua. Mureşan să-şi vadă de treabă şi să nu se lege de atitudinea mea, pentru că el lucrează cu un antrenor care înjură arbitri foarte mult. Eu am plătit ori de câte ori am întrecut măsura. Nu are rost să mai dezgropăm morţii. Este foarte bine dacă a înţeles ceva din suspendări. Trebuie să înţelegeţi foarte clar. Eu nu mai ţin cont de prietenie şi colaborări atunci când e vorba de un lucru care să ne avantajeze. Eu am vorbit pentru că era interesul nostru în joc. CFR e mult mai puternică cu Petrescu pe bancă”, a spus Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, pentru o emisiune de sport. 

Închide ×