News
notix pixel id

“Cîinii”, după ce MEME a fost bătut: “Tot răul spre bine!”

UPDATE 00:10. Incidentul care l-a avut protagonist pe Mihai Stoica nu a rămas fără reacţie în rîndul suporterilor dinamovişti. Unul dintre liderii acestora, Mihnea Ionescu, a oferit o...
24.03.2014 | 00:20
ADVERTISEMENT

UPDATE 00:10. Incidentul care l-a avut protagonist pe Mihai Stoica nu a rămas fără reacţie în rîndul suporterilor dinamovişti. Unul dintre liderii acestora, Mihnea Ionescu, a oferit o declaraţie uşor ironică la adresa managerului stelist, pentru FANATIK.RO: “Îmi pare rău pentru ce a păţit Meme, dar… tot răul spre bine. De ce? Păi, e mai bine că s-a întîmplat acel incident acolo, unde lucruri sînt totuşi controlabile. Mai rău era dacă se întîmpla cînd era liber, pe la Piaţa Domenii, pentru că nu se ştie cum s-ar fi sfîrşit un astfel de episod. Îmi amintesc de un mesaj al galeriei lui Oţelul Galaţi, atît de dragă lui Meme >”, a spus Ionescu pentru FANATIK.RO.

mihnea

24.03.2014

Site-ul lui Mitică Dragomir, oracoluldelabalcesti.ro face astăzi o dezvăluire uluitoare. Potrivit şefului LPF, care citează surse din Jandarmerie ultimele zile i-au adus fostului manager general de la Steaua un conflict care nu s-a terminat deloc plăcut pentru el.

În timp ce efectua plimbarea zilnică prin curtea închisorii, irascibil, Meme a intrat într-un conflict verbal cu alţi doi deţinuţi, fani ai lui Dinamo Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Cearta a degenerat şi s-a terminat cu o pereche de palme aplicată lui Meme Stoica! Scandalagiii au fost despărţiţi de gardieni, dar era prea tîrziu pentru fostul oficial stelist, căruia i se aplicase deja prima corecţie fizică din regimul de detenţie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri