Meme, despre forma slabă a “perlelor”: „La noi se şi apără”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
06/04/2018, 07:53
Meme, despre forma slabă a “perlelor”: „La noi se şi apără”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Stoica este de părere că toate criticile aduse tinerilor fotbalişti ai FCSB sunt nefondate, pentru că aceştia depun un efort mult mai mare pentru roş-albaştri:“Gică Hagi nu-i cerea lui Florinel Coman să se apere. Astea sunt informaţiile pe care le-am primit. I-am spus lui Gigi încă de atunci. La noi nu se poate ca Florinel Coman să nu se apere! Poate Budescu să nu se apere, dar el face asta, chiar dacă o face pasiv. Dar Budescu chiar rezolvă meciurile!”, a spus directorul sportiv al FCSB. 

Meme Stoica este de părere că tinerii jucători ai Stelei ar trebui să îi ia ca exemplu pe Alex Chipciu sau Mihai Pintilii: „Nu ne putem permite ca jucători precum Dennis Man, Florinel Coman sau Florin Tănase să fie scutiţi de faza defensivă. La Steaua trebuie să te cheme Chipciu, să vii de la Braşov la Steaua şi să fii senzaţional. Doar oamenii care percep fenomenul ăsta realizează cât de bun a fost Chipciu. Asta înseamnă să ai valoare. Să fii Pintilii, să-ţi cauţi echipă prin bazinele carbonifere ale Văii Jiului, apoi să te duci la Internaţional Curtea de Argeş, să vii la Steaua şi să te impui din prima secundă.”

Stoica: „Florin Tănase se antrenează senzaţional”

Stoica i-a lăudat de asemenea pe Florin Tănase şi pe Teixeira pentru felul în care se antrenează: „Să nu cumva să se acrediteze ideea conform căreia aceşti jucători nu s-au adaptat la Steaua! Dar dacă ceilalţi ar învăţa de la Florin Tănase să se antreneze cum o face el, ar fi senzaţional. El rămâne după fiecare antrenament să lucreze suplimentar. Şi Teixeira e remarcabil. Teixeira nu stă nici măcar o secundă la antrenamente. Îi transmit lui Gică Popescu faptul că Dică face perfect antrenamentele tactice”.

Florinel Coman a fost adus la FCSB în această vară şi a adunat 4 goluri şi 6 pase decisive în 26 de partide

Dennis Man a jucat în 39 de partide în acest sezon pentru FCSB, în care a adunat 10 goluri şi 8 pase decisive

Florin Tănase a jucat în 38 de partide în actuala stagiune, în care a înscris 10 goluri şi a reuşit 9 pase decisive

Închide ×