“Meme e cel mai mare parvenit din fotbalul nostru”

Fostul căpitan al "roş-albaştrilor", Tudorel Stoica, a lansat un atac fără precedent, în exclusivitate pentru FANATIK, la adresa lui Mihai Stoica după ce acesta a trimis cîteva săgeţi către...
23.09.2013 | 15:21
Meme e cel mai mare parvenit din fotbalul nostru
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al “roş-albaştrilor”, Tudorel Stoica, a lansat un atac fără precedent, în exclusivitate pentru FANATIK, la adresa lui Mihai Stoica după ce acesta a trimis cîteva săgeţi către Emeric Ienei şi Anghel Iordănescu. ”M-am obişnuit cu aceste vorbe din partea unora. Demonstrează că nu se pricep la fotbal. Exact cum zicea şi Gigi Becali, se vede cînd iese rugina din om. Îi lăsăm în pace. Ei nici nu cunosc această competiţie. Nu au jucat în Liga Campionilor, ci în Cupa Campionilor. Aia era altă competiţie. Să vorbească despre alte echipe, să-şi expectoreze acolo părerile”, a fost declaraţia lui Meme care l-a scos din minţi pe liderul din teren al generaţiei Steaua 86.

“Fără Piţi nu ajungea în viaţa lui la Steaua”

“Chiar nu mai suport aroganţa acestui parvenit în fotbalul românesc. Vreau să vă spun sincer că Mihai Stoica este cel mai mare parvenit din fotbalul românesc. Dacă nu era Victor Piţurcă, căruia  şi acum trebuie să-i pupe mîinile şi picioarele, Meme nu ajungea în viaţa lui în curtea Stelei“, şi-a început Tudorel Stoica discursul după care şi-a îndreptat în continuare tirul către actualul conducător al clubului din Ghencea.

ADVERTISEMENT

“De ce se plimbă cu autocarul care are Cupa cîştigată de noi?”

“Vreau să-i transmit acestui manager să lase ciocul mic. El chiar nu are pic de ruşine faţă de Puiu Iordănescu şi de nea Imi? Gigi nu ar fi zis niciodată, că, vezi Doamne, curge rugina din aceşti titani ai fotbalui românesc. Alea sînt vrăjelile lui Meme, sînt vorbele lui, dar nu are curajul să le spună el din gură. Am jucat noi în altă competiţie? Păi, băi deşteptule de mare manager ce te dai, tu nu vezi că trofeul pe care cîştigătoarea finalei îl ridică deasupra capului este şi acum acelaşi pe care noi l-am atins şi l-am cîştigat în 1986? Dacă noi am cîştigat marele trofeu, atunci îl întreb şi eu pe marele manager, cel mai puternic conducător al fotbalului românesc din toate timpurile, de ce se plimbă prin oraşele pe unde actuala echipă a Stelei se duce cu Cupa Campionilor şi cu Supercupa Europei pe autocar? De ce se mai mîndreşte cu aceste trofele? Să aştepte să le cîştige el, acum, la Steaua, şi apoi să se plimbe cu ele pe autocar. Vă rog să mă credeţi că acest Mihai Stoica cu aroganţa lui face Steaua de rîs pe unde se duce”, a mai precizat fostul căpitan al roş-albaştrilor.

“După ce abia a cîştigat la Botoşani, iar deschide ciocul!”

În final, Tudorel Stoica a ţinut să-i trnsmită un ultim mesaj lui Mihai Stoica. “Eu nu am nici o treabă cu omul ăsta, dar mă doare sufletul cînd se apucă el să vorbească despre nea Imi şi Puiu Iordănescu. Acest om a făcut Steaua de rîs pe unde s-a dus. Dacă va continua tot aşa o să ajungă să fie huiduit, din cauza comportamentului său, pe toate stadioanele. A lovit suporteri, a bruscat ziarişti, ce oare mai trebuie să facă ca lumea să-şi dea seama ce fel de om este? Întrebaţi-l pe Marius Stan de Mihai Stoica şi cu asta cred că am zis tot. El vorbeşte de Liga Campionilor? Păi ce mare brînză a făcut el în Liga Campionilor? A participat, s-a plimbat prin această competiţie şi văd că tot cu gura mare este. El vorbeşte de fotbal? Cred că dacă îl puneţi acum pe Puiu Iordănescu, la 63 de ani să lovească o minge, şi îl puneţi şi pe Mihai Stoica, vă asigur că o să aveţi luni bune de cine să rîdeţi de vă prăpădiţi. Vă repet, acest manager vorbeşte de fotbal? Hai să fim serioşi! După ce de abia a cîştigat la Botoşani cu 2-1, văd că a prins iar curaj. Staţi să vedem cîte puncte o să facă Steaua acum în Liga Campionilor şi o să vedeţi voi că nu o să-i mai auziţi ciocul. Cred că nea Ion Alecsandescu se întoarce în mormînt de pe o parte pe alta cînd vede pe ce mîini a ajuns clubul Steaua, ce om a ajuns să-l conducă”, a încheiat fostul căpitan al Stelei.

ADVERTISEMENT
Tags: