Meme, ironic după suspendarea lui Petrescu:„Era mai corect un bonus”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
21/03/2018, 19:25
Meme, ironic după suspendarea lui Petrescu:„Era mai corect un bonus”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

„2 etape suspendare şi o mie şi ceva de euro amendă Petrescu pentru că a înjurat arbitrii de mamă, de gură şi de morţi în faţa camerelor de filmat. Păcat că nu se poate apela decizia, poate era mai corect un avertisment sau, eventual, un bonus. Plus rejucarea meciului cu Steaua. Astfel, impulsionaţi de pe margine, jucătorii ceferişti nu mai alergau, conform Instat, 40.625 m în defensivă şi doar 19.527 în atac”, a scris saracastic pe facebook Mihai Stoica. 

Meme a comparat amenda suspendarea primită de antrenorul CFR cu cea primită de el în urmă cu un sezon: „P.S. Pt că am depăşit suprafaţa tehnică, bucurându-mă la golul lui Jakolis cu Universitatea Craiova, am fost suspendat 1 lună şi amendat mai scump decât tehnicianul feroviar. De către aceeaşi comisie”.

Dan Petrescu ratează meciul cu Craiova

Reacţia lui Meme vine după ce Antrenorul CFR-ului şi-a aflat pedeaspa în cursul zilei de miercuri, 21 martie. Dan Petrescu a primit o suspendare de două etape (din care a ispăşit una, la meciul cu FCSB, scor 1-1), dar şi o amendă în valoare de 6.800 de lei. vezi mai multe detalii aici

Închide ×