Carousel hot news

Meme, scandal cu fanii Stelei

Mihai Stoica a negat ieri, în direct la FANATIK SHOW, faptul că Varela şi Kapetanos vor mai ajunge la Steaua. Pînă la urmă, transferurile s-au făcut, dar chiar şi aşa o parte a fanilor...
03.09.2013 | 23:38
Meme, scandal cu fanii Stelei
Mihai Stoica.

Mihai Stoica a negat ieri, în direct la FANATIK SHOW, faptul că Varela şi Kapetanos vor mai ajunge la Steaua. Pînă la urmă, transferurile s-au făcut, dar chiar şi aşa o parte a fanilor stelişti au criticat campania de achiziţii pe pagina personală de Facebook a oficialului. Reacţia managerului a fost promptă şi agresivă. “Prea mulţi specialişti pe un singur wall…nu sînt bune transferurile, prea puţini bani cheltuiţi, Kape nu e bun etc. Deja vu, prieteni… 90% dintre contestatarii de azi îl criticau pe Piovaccari …shhhhht. Mai vorbim după prima dublă a lui Pantelis. O noapte bună vă doresc…”, a fost mesajul postat de Meme, care i-a iritat şi mai tare pe stelişti.

În replică, fanii au reacţionat, amintindu-i lui Meme care este importanţa suporterilor în viaţa Stelei: “Specialiştii ăştia care comentează pe wall v-au umplut buzunarele cînd au cumpărat bilete la meciuri şi au umplut stadioanele. Atunci au fost buni. De acum ce mai contează comentariile lor, în timp ce altii numără sacii de bani. Noapte bună şi sper să te trezeşti mîine mai mîndru decît cu o zi în urmă”, a scris un user pe pagina de Facebook a managerului Stelei. Acesta a fost completat de un alt fan stelist: “Sincer, mie chiar nu-mi place reţeta asta dinamovistă, vindem şi apoi aducem înapoi. Îi reciclăm. Numai ei procedează în stilul ăsta”.  “Dacă erai smecher făceai super transfer, aşa…”, a scris un alt suporter.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri