Fotbal international

Meme, n-ai văzut nimic! Gazonul de la Split arată groaznic! Galerie foto

06.08.2018 | 16:34
Meme nai vazut nimic Gazonul de la Split arata groaznic Galerie foto

Gazonul de la Split arată groaznic. MM Stoica s-a plâns de starea terenului de pe Arena Naţională înainte de meciul FCSB – Poli Iaşi. Oficialul vicecampioanei este nemulţumit de ce a găsit pe cel mai mare stadion din România, dar va avea o surpriză neplăcută când va ajunge în Croaţia.

Hajduk Split – FCSB se va juca joi, de la ora 21:45, în turul trei preliminar din Europa League, iar Zeljko Kopic, antrenorul croaţilor, s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul “Poljud” înainte de meciul cu NK Lokomotiva Zagreb. Tehnicianul nu a fost singurul care a vorbit despre problemele terenului pe care îşi dispută meciurile de pe teren propriu adversara vicecampioanei României. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Gazonul de la Split arată groaznic

Gazonul de la Split arată groaznic. “Ne aşteaptă un meci foarte greu. Ne dorim să câştigăm cele trei puncte, chiar dacă gazonul de pe “Poljud” este departe de a arăta bine. Am mai jucat pe astfel de terenuri şi nu ne va afecta prea mult”, a declarat Fran Karacic, căpitanul lui Lokomotiva Zagreb.

Hajduk Split şi FCSB s-au mai întâlnit o singură dată, în grupele Ligii Campionilor, sezonul 1994-95. La Bucureşti, croaţii au câştigat, scor 0-1, graţie golului marcat de Aljosa Asanovic în minutul 89. În ultima etapă din faza grupelor, când roş-albaştrii erau deja eliminaţi, formaţia antrenată de Dumitru Dumitriu s-a impus, scor 4-1.

Croaţii s-au bucurat când au auzit că vor juca împotriva FCSB-ului

După tragerea la sorţi pentru turul trei preliminar din Europa League, jurnaliştii croaţi s-au bucurat că au picat cu FCSB. “Ce noroc pentru Hajduk! Aceasta este cea mai uşoară tragere la sorţi. Mai uşor nu se putea pentru Hajduk. Steaua a fost cândva un nume glorios, dar acum nu este de netrecut. După mult timp, Hajduk are noroc la tragerea la sorţi”, au scris jurnaliştii de la Slobodna Dalmacija.

Florin Cernat, fost jucător la Hajduk Split, i-a atenţionat pe jucătorii lui Nicolae Dică şi le-a transmis că atmosfera la Split va fi un infernală. “Va fi o ”dublă” interesantă, acolo va fi un meci foarte dificil, pentru că eu cunosc cum se pregăteşte un meci de cupe europene acolo. Problema e să nu primească gol acolo, că dacă vor primi gol, va fi foarte greu să întoarcă. A fost ceva unic acolo, să joci aproape meci de meci cu 60.000 de oameni şi toţi să cânte din minutul 1 până în 90, chiar dacă eram condusi, e ceva. Sunt renumiţi în lume pentru astfel de fapte. Eu zic că şansele sunt 50-50, poate un plus pentru Hajduk la meciul de la Split, din cauza atmosferei care se face înainte de acest meci, pentru că va fi foarte greu pentru Steaua acolo”, a declarat Florin Cernat.

Gazonul de la Split arată horror
Gazonul de la Split arată groaznic