Meme Stoica, o nouă aroganţă. Ce a postat înainte de FCSB-Lazio

Eduard Popa   
in Stiri sportive
15/02/2018, 18:43
Meme Stoica, o nouă aroganţă. Ce a postat înainte de FCSB-Lazio

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a postat pe contul său de Facebook o imagine cu cartea scrisă de dramaturgul american Tennessee Williams, intitulată “Primăvara la Roma a doamnei Stone”.

Ataşat postării era scrisă şi descrierea “Primăvara europeană la Roma a FC Steaua”. El a adăugat în plus şi o serie de hashtaguri cu trimitere directă la marile rivale din România “#altiilaprotv, #sitelekom”. VEZI POSTAREA LUI MEME STOICA MAI JOS

Steaua-Lazio, cu casa închisă 

Directorul sportiv al Stelei este unul dintre cei mai activi oameni din sportul românesc pe reţelele de socializare. Recent Meme Stoica a postat pe facebook un schimb de mesaje pe care l-a avut cu atacantul Florin Tănase, în care discutau despre faptul că Harry Kane simulează la fel ca decarul stelist. Totodată, cei doi au ghicit faptul că Tottenham va întoarce scorul în duelul cu Juventus. (Vezi aici mai multe detalii)

Meciul din 16-imile Europa League dintre FCSB şi Lazio se joacă în această seară, începând cu ora 22:05, pe Arena Naţională din Capitală. 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.