Fotbal intern

Cum îl UMILEŞTE Gigi Becali pe Meme Stoica zi de zi!

Mihai Stoica  a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor” de Curtea de Apel Bucureşti, chiar dacă procurorii nu au mai cerut nici o...
23.06.2014 | 15:10
Cum il UMILESTE Gigi Becali pe Meme Stoica zi de zi

Mihai Stoica  a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor” de Curtea de Apel Bucureşti, chiar dacă procurorii nu au mai cerut nici o pedeapsă în cazul lui, considerînd că faptele au fost prescrise. Fostul manager a tras nădejde că pedeapsa îi va fi, totuşi, anulată, motiv pentru care a făcut contestaţie. Nu a avut însă succes.

Mai mult, chiar la ultimul termen de judecată, Meme le-a spus magistraţilor că membrii familiei sale au mari probleme cu banii. Deşi, iniţial, s-a crezut că această dezvăluire a fost făcută doar cu scopul de a-i înduioşa pe judecători, lucrurile nu stau deloc aşa. Conform informaţiilor FANATIK, fostul manager al Stelei este la pămînt cu banii, iar afacerile pe care le conducea în momentul în care era liber sînt în pragul falimentului. „Am fost unicul întreţinător din familie pînă să intru la închisoare. La ora actuală familia mea trăieşte doar din pensiile părinţilor mei, care sînt în vîrstă”, a spus Meme în faţa instanţei.

 Gigi nu i-a mai achitat nici un cent

Cum a ajuns Meme în această situaţie? La finalul lunii mai, FANATIK.RO a anunţat că Gigi Becali i-a promis că îi va achita lui Mihai Stoica, chiar dacă se află la închisoare, salariile pe ultimele trei luni plus prima pentru cîştigarea titlului din sezonul precedent, cînd echipa ajunsese şi în grupele Ligii. Din nefericire pentru manager, nici pînă la această oră latifundiarul din Pipera nu s-a ţinut de cuvînt. „Meme este foarte supărat şi agitat. Se gîndeşte doar la fiica lui care este acasă şi nu mai are la ora actuală susţinerea financiară pe care o avea în timpul în care el se afla în libertate. Nu înţelege de ce Gigi nu i-a mai achitat şi lui nişte salarii restante, deşi a făcut în toată această perioadă destule gesturi de caritate faţă de alte persoane străine”, a dezvăluit un apropiat al lui Mihai Stoica.

Digi l-a concediat prin SMS!

De cînd a intrat la închisoare, Mihai Stoica a mai primit o lovitură. Deşi avea un contract de colaborator permanent, pe fotbal internaţional, pentru suma de 7.000 de euro cu Digi Sport, nici de aici Mihai Stoica nu a mai încasat bani. „Meme a primit un SMS în care i s-a spus că angajamentul a încetat imediat după ce şefii postului au aflat că a fost condamnat cu executare. Asta e situaţia, din păcate, la greu cam toată lumea te uită şi te lasă”, spune o sursă din anturajul lui Mihai Stoica.

Fiica pare că a găsit „ieşirea”

După ce tatăl ei a fost reţinut, fiica lui Meme a încercat pe cît posibil să stea departe de vechile obiceiuri. Pentru o perioadă, aceasta a evitat cluburile de noapte şi cafenele de fiţe, impunîndu-şi să nu mai apară în publicaţiile de tip tabloid. De curînd însă, noul ei iubit a convins-o să revină în viaţa publică şi să iasă să se distreze, deşi tatăl ei este încarcerat. La braţ cu Dan Petrache, fiul unui binecunoscut miliardar din România, tînăra a început din nou să rupă cluburile, iar recent a fost fotografiată în timp ce dormea pe canapeaua unui local de lux din Capitală.

A divorţat anul trecut

Mihai Stoica trece prin momente dificile şi în viaţa privată. După 20 de ani de căsnicie, managerul roş-albaştrilor a divorţat anul trecut de Corina, iar povestea separării a fost ţinută în mare secret de cei doi, care au încercat să se ascundă chiar şi faţă de prietenii apropiaţi. Ba mai mult, Meme şi Corina s-au afişat împreună la mai multe evenimente, în speranţa că vor da de înţeles că între ei totul este în regulă. Totuşi, chiar dacă nu mai este căsătorit cu Corina, managerul campioanei şi-a luat angajamentul că fostei soţii nu-i va lipsi nimic. |nsă disperarea că nu se mai poate ţine de cuvînt îl roade pe Meme, care a ajuns să se împrumute de la apropiaţi pentru ca fosta soţie şi fiica să ducă o viaţă liniştită.

Oli îi achită datoria la fisc

În afara anilor grei după gratii, judecătoarele au decis ca Meme să restituie statului 675.000 de dolari în contul transferului lui Arhire plus 60.000 de lei, cheltuieli de judecată. Din nefericire pentru fostul oficial al Stelei, acesta nu dispune de aceste lichidităţi. Salvarea lui Mihai Stoica a venit tocmai din Emirate, iar Cosmin Olăroiu s-a angajat să-i plătească datoria către stat. Oli i-ar fi transmis că nu va percepe dobîndă pe cei aproape 500.000 de euro şi că Meme îi poate înapoia cînd doreşte. Olăroiu şi Mihai Stoica sînt buni prieteni de aproape zece ani. Cei doi au colaborat la Steaua în sezonul 2005-2006, cînd roş-albaştrii au cîştigat titlul de campioană şi au ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA.

10.000 de euro era salariul lunar al lui Mihai Stoica la Steaua

6 trofee a cîştigat Steaua cu Mihai Stoica: patru titluri, o Cupă şi o Supercupă

„Ce contează dacă procurorii nu cer pedeapsa, contează ce ordine se primesc. Mulţumesc, România!” (Mihai Stoica, după ce a fost arestat)

„Chiar dacă sînt într-o situaţie cel puţin ciudată, pe care nimeni nu mi-o poate explica, executînd o pedeapsă pe care nimeni n-a solicitat-o, promit tuturor că voi ieşi mai puternic, mai motivat şi la fel de efervescent. Iar dacă n-o să apară Iphone 6 pînă ies, e şi mai bine” (Mihai Stoica)

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!